Fodrászat

L’Oréal Salon Expert Prémium

A tökéletes szépség minden nő számára mást és mást jelent, illeszkednie kell a személyiséghez, egyéni stílushoz. Munkánk fodrászként sosem rutin, sosem készítünk azonos frizurákat. A haj megjelenését és színét a személyes igényekhez és tulajdonságokhoz illesztjük. A modern vágástechnikák alkalmazásával olyan frizurákat alkotunk, melyek nem másnap reggelig tartanak – a frizura a hajban rejlik, így könnyen kialakítható nap mint nap. Legjobb tudásunkat, kitüntetett figyelmünket és tanácsainkat adjuk a Te szépségedért. A személyes és viselhető tökéletes szépség a célunk. Ezért dolgozunk és fejlődünk nap mint nap.

 • Tökéletes frizura, képzett fodrászoktól
 • Kizárólag L’Oreal termékek
 • Pontosság – időben és munkában
 • Hajápolási tanácsok, új frizura trendek
 • Időpont egyeztetés – nem kell várnia a fodrászra
 • Privát rituálé szoba

A Fodrászat kiemelt szolgáltatásai

Fodor-Szepsegszalon-Buda-Fodraszat-70
Ammóniamentes hajfestés

Innoa ammóniamentes hajfestékkel fejbőr irritáció nélkül, szagtalan olajos bázisú hajfestékkel. Optimális védelem a fejbőrnek és a hajnak egyaránt.

Fodor-Szepsegszalon-Buda-Fodraszat-146
Hajregeneráló rituálé

Az első azonnali hajújjáépítő kezelés a fodrászoknál. Búcsút mondhat a roncsolt hajszálaknak. A Lipidium az egyik legintenzívebb haj újjáépítő koktél.

Fodor-Szepsegszalon-Buda-Fodraszat-49
Tartós hajegyenesítés

A brazil tartós hajegyenesítés olyan technológián alapszik, mely nem roncsolja a hajat. A termék nem tartalmaz erős kémiai anyagokat, ezáltal nem károsítja a haj szerkezetét! Fodrásza erre a célra kialakított rituálé szobában egyenesíti a haját!

Pro fiber - Professzionális hosszantartó ápolás igénybe vett hajra
Pro | Fiber

Bemutatjuk a L’Oreal Professionel első egy lépésből álló, hosszan tartó átfogó hajápoló programját! Professzionális hosszantartó ápolás igénybe vett hajra!

A Fodrászat szolgáltatásai

K Water

Extra gyors szolgáltatás. Különlegessége, a Lamellar technológia, amely víz hatására azonnal aktiválódik, így a hajrostok felszínén kisimítja az egyenetlenségeket.

TOVÁBBI RÉSZLETEK

Ultra vékony réteget képez a hajrostokon, tökéletesen lesimítván azok felszínét, mindezt a haj elnehezedése nélkül. A haj gyönyörű fényes, puha, könnyed érzetű lesz a Nerolixir ellenállhatatlan és csábító illata akár egy parfüm napokig érezhető a kezelés után.

Kinek ajánljuk?

 • Olyan vendégeinknek akik szeretnének gyorsan tükörfényes és puha hajat.
 • Minden hajnak ámulatba ejtő fényt és puhaságot ad mindössze 8 másodperc alatt.
Fusio Scrub / Fejbőr peeling

A mélyreható fejbőrtisztítás sokkal több, mint egy hétköznapi hajmosás. Eltávolítja az elhalt hámsejteket amelynek köszönhetően a fejbőr tökéletesen simává válik és megtisztul.

TOVÁBBI RÉSZLETEK

Segít a sejtmegújulásban és serkenti a mikrokeringést. Megszabadítja a fejbőrt az olyan méreganyagoktól, mint amilyen a por és szennyeződések illetve anyagmaradványok, ennek köszönhetően javítja a szolgáltatás után alkalmazott hajápoló termékek hatékonyságát. A diagnózis kamerával felmért konzultáció után két féle hámlasztó Fusio Scrub közül és 3 féle illóolaj elegye közül választhatunk a legszemélyreszabottabb hatás érdekében.

Milyen problémákra tud megoldást nyújtani?

 • Zsíros fejbőr
 • Zsíros korpa
 • Érzékeny fejbőr
 • Száraz korpa

Eredménye:

 • A haj könnyed érzetű lesz már a tövektől kezdve (volumenizélt hatás) .
 • Könnyű fésülhetőség csodálatos fény és puhaság.
Genesis / Detox kezelés

Olyan megoldás, amely elsőként foglalkozik a hajhullás két fontos okával,
a hajhullás a töredezett haj miatt, vagy hajhullás az elgyengült hajhagyma miatt.

TOVÁBBI RÉSZLETEK

Az első olyan szalonszolgáltatás amely előkészíti a fejbőrt a hajhullás elleni készítmények használatára. Miért fontos ez ? Rendszeres hajhullás elleni kúrák használata esetén célszerű időközönként megtisztítani a hajas fejbőrt, hogy a hatóanyagok jobban beépülhessenek. A Poudre Detox por a Genesis hajfürdőivel kikeverve méregtelenít. Serkenti a fejbőr vérkeringését.

A Genesis Fusio Dose ápoló koktél erősíti a hajszálakat a hajrostok szerkezetének intenzív ellenálló képességéért és a ragyogóan fényes hajért.

A Sérum Anti Chute- Fortifiant segít megőrizni a fejbőr természetes bőrbarrier funkcióját.
Nyugtatja és enyhíti a kellemetlen viszketést.
Aminexil hatóanyaga meggátolja a kollagén réteg megszilárdulását a hajhagyma körül.
A koffein serkenti a fejbőr keringését

A hővédelemről a Défense Thermique gondoskodik, ez a hidratáló hővédő segít megakadályozni a hajvégek szöszösödését és lezárja a hajszálak kutikuláját.

Kiknek ajánljuk?
Azoknak a vendégeknek akik teljeskörű megoldást szeretnének a hajtöredezettségre illetve a meggyengült haj okozta hajhullására.

Kezelés időintervalluma: 15-20 perc

Extentioniste

Az egészséges és élettel teli hajhosszra vágyó vendégeknek akik a hajvégeik elvékonyodásával küzdenek, viszont szeretnék a hajuk hosszát megnöveszteni ez a kezelés lesz a számukra a legideálisabb a regeneráló hatása miatt.

TOVÁBBI RÉSZLETEK

Első lépésben megtisztítjuk a hajas fejbőrt, a Bain Extentioniste hajfürdőben található Créatine R és Taurin védi a belső kötéseket és segít megelőzni a hajrostok szerkezetének károsodását.

Az ápolásért a Protocole Extentioniste termékek a felelősek:

 • A SOIN N°1 taurinnal és citromsavval gazdagítva míg a SOIN N°2 Kreatinnal és Maleinsavval párosítva ad tökéletes megerősítést.
 • A termékek egymásra építve nem csak visszaállítják a hajrostok tökéletes kondícióját, de le is zárják a hajfelszínt amelynek köszönhetően egy egységes bevonatot kapunk a hajtőtől a hajvégekig.
 • A Sérum Extentioniste segít nekünk a fejbőr stimulálásában. Ez az energetizáló szérum óvja a hajtüsző őssejtjeit és serkenti a hajszálak regenerálódását.
 • A hajfelszín lezárásában a hajban maradó ápolóké a fő szerep.
 • A hővédő termékek hőre aktiválódva fejtik ki hatásukat. Ezt a konzultáció során hajtípusnak megfelelően választjuk ki.

Az eredmény: 78%-kal kevesebb szöszös hajvég és 99%-kal kevesebb töredezett haj

Kezelés időtartama: 15-20 perc

Fusio Dose

A Fusio Dose minden olyan vendégnek szól, akinek nincs ideje, fél hogy az ápoló elnehezítené a haját, ezáltal lelapulna és szeretnének egy gyors de hatékony és professzionális szolgáltatást.

TOVÁBBI RÉSZLETEK

Az Ultra-koncentrált Fusio-Dose molekuláris technológiája 100-szor kisebb, mint egy hagyományos hajápoló termékeké, a kétkomponensű összetevőjének köszönhetően több problémát tudunk egyszerre orvosolni.Fodrászaink a haj teljes diagnózisát illetve a vendégek igényeit figyelembe véve ajánlanak egy hajápoló koktélt. Így teljeskörűen személyre szabott lesz a szalonszolgáltatást.

A Fusio Dose megoldást nyújt:

 • festett,
 • száraz,
 • kémiailag sérült,
 • vékonyszálú,
 • meggyengül töredezésre hajlamos hajara,
 • göndör hajra

Eredmény: Ragyogó, fényes, erős élettel teli haj.

A kezelés időtartama: 5 percet vesz igénybe mindössze.

Chronologist (Kaviáros Spa) rituálé

A Csendes-óceán mélyéről származó Abyssine molekulát, hialuronsavat és E vitamint tartalmazó kezelésünk kiváló választás azon vendégeink számára, akik mindenből a legjobbat szeretnék.

TOVÁBBI RÉSZLETEK

Revitalizáló Anti Aging kényeztetés a haj és a fejbőr hosszan tartó megújulásáért, ez az egyedülálló luxus kényeztetés visszaadja a fiatalság érzését a fejbőrnek és a hajszálaknak. Egyedülálló illatát Alberto Morillas parfümkészítő mester alkotta meg, aki olyan illatoknak volt a megálmodója.

Példák:

 • Acqua Di Gió – Armani,
 • Flower by Kenzo – Kenzo,
 • Omnia – Bulgari

Tartós hidratáltságot, lágyságot és fényt fog nyújtani, hogy azonnal átalakítsa a hajszálakat egy tartós finom illattal kombinálva.

Hogyan történik a kezelés?

 1. Méregtelenítjük a fejbőrt az aktív fekete szén tartalmú Pre – Cleanse Régénérant tisztításával.
 2. Megmossuk a hajat a Bain Régénérant revitalizáló és élénkítő hajfürdőjével, melynek köszönhetően erősebb és a hialuronsav által hidratáltabb hajszálakat kapunk.
 3. A biomimetikus kaviárgyöngyöt összetörjük, hogy a legmagasabb szintű hatóanyagokat jutassuk be.
 4. A Le Masque Intense Régénérant-t hozzáadjuk és összekeverjük a gyöngyökkel, majd hajhossztól egészen a hajvégekig felvisszük , a revitalizálás minden szempontjának teljes kezelése érdekében.
 5. Masszázsokkal zárjuk le a protokollt, hogy valódi pihenést nyújtsunk, és ápoljuk a hajat luxus élménnyel.

A rituálé után fontos a hajszárítás előtti védelem is, ebben nyújt segítséget nekünk a Thermique Régénérant, amely lezárja a kutikulát, megkönnyíti a hajformázást és antisztaktikus hatást is eredményez. A Huile de parfüm egy magas illatkoncentrációjú olaj, amely csökkenti a töredezettséget fényt és ragyogást ad a hajnak. A Biomimetikus membrán technológiának köszönhetően a rituálé legexkluzívabb terméke a Sérum Universal. A fekete kaviárgyöngy kapszulák magukban foglalják a legerősebb hatóanyagokat a maguk tisztaságában. A fejbőrre és hajra is egyaránt való fiatalság megőrző szérum használata megakadályozza a szennyeződések lerakódását, miközben a hajszálakat hidratálja.

A kezelés időtartama: 30 perc

Therapist

A kezelést azoknak a vendégeknek ajánljuk, akiknek a haja valamilyen vegyi /kémiai beavatkozás következtében szerkezetében sérült, ideális megoldás vékony illetve vastag szálú hajakra egyaránt, főként szőkített hajakra ajánlott!

TOVÁBBI RÉSZLETEK

Hatóanyagában megtalálható a Fibra – kap technológia és a Jerikói rózsa kivonat, ez az innovatív hatóanyag komplex képes pótolni a haj hiányzó építőköveit, valamint reaktiválni azok működését. Mirothamnus flabellifolius, az újjászületés növényének kivonata a hajszálak szerkezetének helyreállításáért felelős hosszútávú használata mellett egy erősen károsodott haj, valóban ,,újjászületik.

Fontos!

Szerkezetében károsodott vagy egy szerkezetében erősen dehidratált kiszikkadt száraz haj, nem egy és ugyanaz, szakembereink kamerás hajdiagnózissal állítanak fel pontos hajápolási protokollt, a tökéletes eredmény érdekében.

Densifique

Azonnali dús hatás eléréséért ritkuló hajra ajánljuk ezt a kezelést, segít megőrizni a haj dús megjelenését és megerősíti a hajrostokat, Sselymes tapintásúvá és szép megjelenésűvé varázsolja a hajat.

TOVÁBBI RÉSZLETEK

A hialuronsavnak és a Gliko- Peptid komplexnek köszönhetően testesebbé és rugalmasabbá teszi a hajszálakat, így az eredmény egy volumenesebb hatású haj lesz. A kezeléshez tartozik a Sérum Jeuness, ami egy fiatalító hatású szérum, ez a szérum felveszi a harcot az őszülés okozta minőség vesztéssel és óvja a haj melanin (vagyis a haj természetes festékanyagának) tartalmát. Stemoxidyn hatóanyaga erősíti a hajszálereket és serkenti illetve felébreszti az alvóhajtüszőket.

Curl Manifesto / A göndör loknik definiáltságáért és ápoltságáért

Biológialiag minden hajtípus azonos, de a göndör hajak mindig kicsit érzékenyebbek és szárazabb struktúrájúak, éppen ezért fontos hogy megfelelően ápoljuk és hidratáljuk, mind a fejbőrt mind a hajhossz és hajvégeket.

TOVÁBBI RÉSZLETEK

Minél porózusabb egy haj annál gazdagabb összetételű ápoló termékekre van szüksége, a kezelés feltölti a hajrostok belső repedéseit és belülről erősíti azt, mikro tápanyagai pedig a megfelelő hidratálásért és fényért felelősek. A Curl Manifesto termékcsalád a göndör haj luxus kivitelezésű ápolására az értékes manuka mézzel és ceramidokkal lett kifejlesztve.

Eredmény:

 • 99%-kal erősebb haj
 • 81%-kal definiáltabb tincsek
 • 24 órás hibátlan formázási memória

Fodrászok

Fodor Nóra mesterfodrász
Buda gyönyörű szalonjában dolgozó fodrász csapatunk vidám, elkötelezett, a szakmájáért rajongó fodrászokból áll, minden L’Oreal képzésen részt veszünk, hazai és külföldi szemináriumokat látogatunk!
Szabó Beáta mesterfodrász
Kádas Evelin mesterfodrász
Agócs Kitti senior fodrász
Fora Kinga kreatív fodrász
Kocsis Vivien kreatív fodrász

Fodrászat árak

 
Kreatív fodrász
Szenior fodrász
Mesterfodrász
Szárítás 8.300 – 8.900 Ft 8.800 – 9.200 Ft 9.800 – 10.400 Ft
Vágás 11.000 – 12.000 Ft 12.400 – 13.400 Ft 13.800 – 14.800 Ft
Vágás – extra hosszú, póthaj, afro haj 14.000 Ft 15.400 Ft 16.800 Ft
Hajtőfestés + szárítás 27.000 Ft-tól 28.500 Ft-tól 29.000 Ft-tól
Hajtőfestés + vágás + szárítás 29.000 Ft-tól 30.000 Ft-tól 32.000 Ft-tól
Teljes festés + szárítás 31.000 Ft-tól 32.000 Ft-tól 33.000 Ft-tól
Teljes festés + vágás + szárítás 33.000 Ft-tól 34.000 Ft-tól 35.500 Ft-tól
Melír + festés + szárítás 37.000 Ft-tól 38.000 Ft-tól 39.000 Ft-tól
Speciális melírtechnikák 40.000 Ft-tól 41.000 Ft-tól 42.000 Ft-tól
Brazil tartós hajegyenesítés 38.000 Ft-tól 39.000 Ft-tól 40.000 Ft-tól
Új szín kialakítása (szőkítéssel) 60.000 Ft-tól 61.000 Ft-tól 62.000 Ft-tól
Férfi vágás 7.300 – 7.500 Ft 7.800 – 8.000 Ft 8.400 – 8.800 Ft
Férfi Cover’5 felár 3.500 Ft 3.500 Ft 3.500 Ft
Férfi gépi vágás 5.000 Ft 5.000 Ft 5.000 Ft
Menyasszonyi próba frizura 16.000 Ft 16.000 Ft 17.000 Ft
Konty + mosás + szárítás 22.000 Ft 23.000 Ft 25.000 Ft
Konty (szárítás nélkül) 17.000 Ft 17.000 Ft 19.000 Ft
Tűzés felár 3.900 Ft 3.900 Ft 4.500 Ft
Sütés felár 3.000 Ft 3.000 Ft 3.000 Ft
Fonás felár 3.500 Ft 4.000 Ft 4.500 Ft
Kérastase mosás felár 2.500 Ft 2.500 Ft 2.500 Ft
Kérastase rituálé kezelés felár 5.300 – 16.500 Ft 5.300 – 16.500 Ft 5.300 – 16.500 Ft
Olaplex kezelés felár 11.000 Ft 11.000 Ft 11.000 Ft

Kizárólag L’Oréal Professionnel, Kérastase és Olaplex termékek felhasználásával dolgozunk,
a pontos ár a haj hosszától, típusától és az anyagfelhasználás mértékétől függ. Keress bennünket bizalommal kalkulációért!

KÉRASTASE

Szalonunkban a L’OREAL Professionnel mellett az exkluzív hatékonyságú KÉRASTASE termékek garantálják a haj egy adott, specifikus problémájának kezelését, így tudunk igazán hatékonyan és személyre szabottan együtt dolgozni vendégeinkkel.

Instagram

Pillanatok a fodrászatban