Fodrászat

L'Oréal Salon Expert Prémium

Fodrászat L'Oréal Salon Expert Prémium

A tökéletes megjelenés

A tökéletes szépség minden nő számára mást és mást jelent, illeszkednie kell a személyiséghez, egyéni stílushoz. Munkánk fodrászként sosem rutin, sosem készítünk azonos frizurákat. A haj megjelenését és színét a személyes igényekhez és tulajdonságokhoz illesztjük.

Modern vágástechnikák

A modern vágástechnikák alkalmazásával olyan frizurákat alkotunk, melyek nem másnap reggelig tartanak – a frizura a hajban rejlik, így könnyen kialakítható nap mint nap. Legjobb tudásunkat, kitüntetett figyelmünket és tanácsainkat adjuk a Te szépségedért. A személyes és viselhető tökéletes szépség a célunk. Ezért dolgozunk és fejlődünk nap mint nap.

  • Tökéletes frizura, képzett fodrászoktól
  • Kizárólag L’Oreal termékek
  • Pontosság – időben és munkában
  • Hajápolási tanácsok, új frizura trendek
  • Időpont egyeztetés – nem kell várnia a fodrászra
  • Privát rituálé szoba

A Fodrászat kiemelt szolgáltatásai

Fodor-Szepsegszalon-Buda-Fodraszat-70
Ammóniamentes hajfestés

Innoa ammóniamentes hajfestékkel fejbőr irritáció nélkül, szagtalan olajos bázisú hajfestékkel. Optimális védelem a fejbőrnek és a hajnak egyaránt.

Fodor-Szepsegszalon-Buda-Fodraszat-146
Hajregeneráló rituálé

Az első azonnali hajújjáépítő kezelés a fodrászoknál. Búcsút mondhat a roncsolt hajszálaknak. A Lipidium az egyik legintenzívebb haj újjáépítő koktél.

Fodor-Szepsegszalon-Buda-Fodraszat-49
Tartós hajegyenesítés

A brazil tartós hajegyenesítés olyan technológián alapszik, mely nem roncsolja a hajat. A termék nem tartalmaz erős kémiai anyagokat, ezáltal nem károsítja a haj szerkezetét! Fodrásza erre a célra kialakított rituálé szobában egyenesíti a haját!

Fodrászok

L’Oréal Salon Expert Prémium

szepsegszalon-buda-3
Fodor Nóra mesterfodrász

Buda gyönyörű szalonjában dolgozó fodrász csapatunk vidám, elkötelezett, a szakmájáért rajongó fodrászokból áll, minden L’Oreal képzésen részt veszünk, hazai és külföldi szemináriumokat látogatunk!

szepsegszalon-buda-12
Szabó Beáta mesterfodrász
szepsegszalon-buda-9
Kádas Evelin mesterfodrász
szepsegszalon-buda-8
Agócs Kitti senior fodrász
[fluid_wrapper width="686" height="386"][/fluid_wrapper]

KÉRASTASE

Szalonunkban a L’OREAL Professionnel mellett az exkluzív hatékonyságú KÉRASTASE termékek garantálják a haj egy adott, specifikus problémájának kezelését, így tudunk igazán hatékonyan és személyre szabottan együtt dolgozni vendégeinkkel.

Pillanatok a fodrászatban