Braliz tartós hajszárítást könnyítő hajkezelés

A legújabb és a legjobb

A termék nem tartalmaz erős kémiai anyagokat, ezáltal nem károsítja a haj szerkezetét. A legújabb, legkifinomultabb technológia világszerte, ami úgy könnyíti meg a hajszárítást, hogy nem károsítja a hajat. Nálunk a tartós hajszárítást könnyítő kezelés külön szobában történik, ahol erre a kifejleszett légelszívó berendezést építettünk ki.

Braliz Biobotanikus Bioaktív összetevőket tartalmaz:

  • Egyedülálló hajegyenesítő rendszer antioxidánsokkal gazdagítva
  • Gyorrs és könnyű alkalmazhatóság
  • Formaldehid-mentes
  • Akár 3 hónapig tartós hatás

A braliz termékcsalád a botanikus bioaktív összetevőinek köszönhetően egy olyan egyedi és innovativ hajszárítást megkönnyítő kezelés, mely segít kisimitani a hajszálakat, és lezárja a kutikulát. A haj selymes tapintású és ragyogó lesz a kezelés után,az antioxidáns hatásnak köszönhetően.

Mi a Brazil tartós hajegyenesítés?

A brazil tartós hajegyenesítés olyan technológián alapszik, mely nem roncsolja a hajat. A termék nem tartalmaz erős kémiai anyagokat, ezáltal nem károsítja haj szerkezetét.

Mit tartalmaz?

A termék bioaktiv botanikus összetevőket tartalmaz.

Hogyan készül?

A kezelés folyamata, a hajhossztól függően 3,5-4 óárig tarthat. A fejbőrnek megfelelő samponnal megmossuk a hajat, majd megszárítjuk. Ezután szekciókra bontjuk a hajat, majd  gondosan felvisszük a hajhosszra és hagyjuk hatni 50 percig. Közben ráellenőrzünk és ha szükséges permetezünk még a hajra,  Nagyon fontos a kellő mennyiségű anyag felhasználása, hiszen csak így tudunk tökéletes eredményt elérni. A hatóidő lejárta után, egy alapos (15 perces) öblítés következik. Ha készen vagyunk, megszárítjuk a hajat, majd tincsről-tincsre alaposan belevasaljuk.

Milyen sűrűn kell megismételni?

A hajkezelést 3 havonta érdemes megcsináltatni. Mivel a kezelést a hajhosszon végezzük, nem a hajhagymában, így az űjonnan nőtt haj hullámos marad. Attól is függ, hogy milyen gyorsan nő a haj.  A braliz kezelés nem károsítja a hajat.

Milyen lesz a hajam a kezelés után?

Mindenki, aki egyenes és fénylő hajat szeretne, Festett, melirozott, hullámos hajúaknak. Nem kell többet vasalnod a hajad, csupán kefével kell fesülni és úgy szárítani a hajat. Az anyag hőre aktiválódik, tehát ha megázol vagy bármi pára éri a hajad, csak atfújod hajszárítóval és máris visszanyerte a formáját.

Formázható marad-e a hajam?

Abszolút. A hajad formázhatósága megmarad, így nem kell attól tartanod, hogy ne tartana meg bármilyen más szárítást, sütést  az egyenesen kívül.
A szolgáltatás árát a felhasznált anyag mennyisége határozza meg, mely a hajmennyiségtől és a hajhossztól is függ.

A szolgáltatás árát a felhasznált anyag mennyisége határozza meg, mely a hajmennyiségtől függ!

Pillanatok a fodrászatban