Brazil cacau tartós hajegyenesítés

A legújabb és a legjobb

A termék nem tartalmaz erős kémiai anyagokat, ezáltal nem károsítja a haj szerkezetét! A legújabb, legkifinomultabb technológia világszerte, ami úgy egyenesíti tartósan a hajat, hogy nem károsítja azt. Nálunk a tartós hajegyenesítés külön szobában történik, ahol erre a kezelésre légelszívó berendezést építettünk ki, kifejezetten a kezelés alatt felszabaduló erős szagok miatt.

Szolgáltatás ára
  • Időtartam: 2-4 óra
  • Ár: 13.000 – 49.000 HUF
  • Női: 27.000 HUF – tól
  • Férfi: 13.000 HUF  -tól
Keratint tartalmaz a körmünk és a hajunk fő alkotóelemét.

Ez a folyékony keratin kitölti a roncsolt részeket, egyenes struktúrát ad a hajnak. egyúttal egészségessé és lággyá teszi a hajat. Mivel a haj építőelemével azonos, nem káros a hajra, védi a külső káros hatások ellen.

  • Forradalmi megoldás, göndör vagy roncsolt, kócosodó hajra
  • A legújabb technológia amely a világon létezik
  • Unod, hogy göndör, kócos, kezelhetetlen a hajad? Van megoldás!
  • Hajmosáskor sokat kell szenvedned, hogy frizurád legyen?
  • Van megoldás a kezelhetetlen göndör hajra!
  • Festett, gyenge vagy roncsolt hajra is, férfiak számára is!

Mi a Brazil tartós hajegyenesítés?

A brazil tartós hajegyenesítés olyan technológián alapszik, mely nem roncsolja a hajat.

A termék nem tartalmaz erős kémiai anyagokat, ezáltal nem károsítja a haj szerkezetét! A legújabb, legkifinomultabb technológia világszerte, ami úgy egyenesíti tartósan a hajat, hogy nem károsítja azt.

Mit tartalmaz?

A hajegyenesítő keratint tartalmaz. A körmünk és a hajunk fő alkotóelemét. Ez a folyékony keratin behatol a haj belsejébe, ahol kitölti a roncsolt részeket, egyenes struktúrát ad a hajnak. egyúttal egészségessé és lággyá teszi a hajat. Mivel a haj építőelemével azonos, nem káros a hajra, védi a külső káros hatások ellen.

Hogyan készül?

A hajegyenesítés folyamata, a hajhossztól függően 2-3 óráig tarthat. A brazi Cadiveau hajegyenesítő termékeivel megmossuk, majd egyenesre szárítjuk hajad. Ezután tincsről – tincsre felvisszük az anyagot gondosan a hajhosszra, amit újra beleszárítunk, majd rávasalunk. Ha végeztünk az egész hajjal, akkor újra megmossuk, ápolóval kezeljük. Ezután, már csak kézzel elég szárítani a hajat, mert az már egyenes.

Milyen sűrűn kell megismételni?

A hajegyenesítés 3-4 havonta érdemes megcsináltatni. Mivel a hajegyenesítést a hajhosszon végezzük, nem a hajhagymában, így az újonnan nőtt haj hullámos marad. Attól is függ milyen gyorsan nő a haj. A brazil hajegyenesítés, nem káros, így bármilyen gyakorisággal meglehet ismételni.

Milyen lesz a hajam kezelés után?

A hajad egyenes, fényes, selymes egészséges lesz! Ha göndör, vagy csak hullámos volt a hajad ettől kezdve egyenes lesz. Nem kell többet vasalnod, hajmosáskor a körkeféddel szenvedned, kézzel elég lesz szárítanod a hajad. Nem kell többet félned, hogy megázol vagy párás a levegő, a hajad nem fog összeugrani, szöszös lenni, egyenes marad. Nyáron többet nem kell szenvedned a tengerparton, hogy vizes lesz a hajad, és hogy újra kell szárítanod, hogy egyenes legyen. Innentől kezdve nincs többet szükséged hajvasalóra!

Kiknek ajánlott a tartós hajegyenesítés?

Mindenkinek, aki egyenes és fénylő hajat szeretne! Festett, melírozott, dauerolt, göndör, hullámos akár egyenes hajúaknak is. Ez a hajegyenesítő nem csak egyenessé varázsolja a hajad, hanem ápolja, és fényessé teszi azt, így a roncsolt hajú vendégeknek egyaránt érdemes ezt a szolgáltatást igénybe venni. Kitölti a roncsolt haj belső szerkezetét és védi a külső hatások ellen.

Egy kezelés három hatás!

A hajad egyenes, fényes, selymes és egészséges lesz, ha göndör vagy csak hullámos volt a hajad egyenes lesz. Nem kell többet vasalnod, a körkeféddel szenvedned, csak kézzel elég lesz szárítanod a hajad, nem kell többet félned, hogy megázol vagy párás a levegő, a hajad nem fog összeugrani, nem lesz szöszös, egyenes marad.

Visszaállítja a haj egészségét | Gátolja a göndörödést | Fényt és selymes tapintást ad

Formázható marad-e a hajam?

Abszolút! A hajad formázhatósága megmarad, így nem kell attól tartanod, hogy az egyenesítés után, már “csak” egyenes hajad lehet. A rakást, sütést, hullámosra szárítást ugyanúgy elkészítheted a hajadon!

A szolgáltatás árát a felhasznált anyag mennyisége határozza meg, mely a hajmennyiségtől függ!

Pillanatok a fodrászatban