Festés és Színezés

Tartós hajfestékek és a minőség

Fodor-Szepsegszalon-Buda-Fodraszat-70

A tökéletes hajszín kiválasztása

A tökéletes hajszín kiválasztása épp olyan fontos, mint egy jó frizura. Nincs egyik a másik nélkül. A L’oreal Professionel termékeivel változatos, egyedi hajszínek közül válogathatunk, mindenki megtalálhatja az egyéniségéhez illő hajszínt. A választásban nagy szerepet játszik még a bőr- szem szín is. Ezek figyelembevételével segítünk kiválasztani azt a színt, amellyel igazán kifejezheted önmagad. Az árak a felhasznált anyagok mennyiségétől is függnek.

Szolgáltatás ára

  • Időtartam: 1,5 – 2 óra
  • Ár: 12.500 HUF-tól

Melír

Akár a természetes hatás, akár az extrém vagy kontrasztos hatás elérésére törekszel, melírtechnikáinkkal téged is egyedivé varázsolunk a PLATINIUM termékcsalád segítségével. Ez a termék egy Nutriceridet és fehér méhviaszt tartalmazó paszta állagú szőkítő, amellyel odafigyelhetünk hajad ápolására szőkítés során is. Segítünk kiválasztani a hozzád leginkább illő színt és technikát, amitől még jobban érezheted magad a bőrödben.

Szolgáltatás ára

  • Időtartam: 2-3 óra
  • Ár: 17.300 HUF-tól

Hairchalk

A HAIRCHALK az első smink a hajnak, amely segít neked abban, hogy úgy adj színt a hajadnak, mint ahogy kifested a körmödet vagy rúzsozod az ajkadat. Nem jelent elköteleződést, hiszen átlagosan két samponos hajmosásig marad a hajban, a felvitt mennyiségtől és a haj típusától függően. Nem hagy foltot, formázható és cseppálló. A hajszál szerkezetét nem változtatja meg, így az tapintásra is természetes marad. Nyolc rendkívüli árnyalat megadja Neked a lehetőséget, hogy kedved szerint változtasd hajstílusodat: Sweet sixteen pink, First date violet, Blue ocean cruise, Garden party, Coral sunset, Bronze beach, Coffe break, Black tie.

Szolgáltatás ára

  • Időtartam: 10 perc – 1 óra
  • Ár: 1.500 – 8.000 Ft

Mivel nincs két egyforma ember

Ezért munkánkban nagy figyelmet szentelünk annak, hogy mindenkit egyedivé varázsoljunk, ebben segít nekünk festékeink sokszínűsége.Teljes festést alkalmazunk abban az esetben, amikor teljesen új színt festünk, esetleg a már kifakult színt szeretnénk felfrissíteni. Hajtő festést alkalmazunk akkor, amikor a lenövést szeretnénk eltüntetni, viszont a hajhossz-hajvég színe még tökéletes, így nem tesszük ki a hajat esetleges terhelésnek, odafigyelve arra, hogy a hajad sugárzóan egészséges legyen.

Tecni.ART finish termékek

Inoa

Bármilyen hajszínről is álmodik- legyen az jeges gesztenye, sugárzó szőke vagy ragyogó vörös- személyre szabott hajszínt varázsolunk vendégeinknek, amely gyönyörű, intenzív és hihetetlenül fényes. Az inoa állaga egy luxus ápolókrém textúrájára emlékeztet. A hajfestéssel járó esetleges kellemetlenségek, mint például a fejbőr irritációja, lényegesen csökkenek, emellett a termék teljesen szagtalan ammoniamentes összetételének köszönhetően. Ez az olajos bázisú hajfesték a haj legbelsőbb rétegeibe bejutva biztosítja a haj optimális védelmét, emellett 100%-os őszhajfedést is biztosít. A festék érdekessége mindezek mellett, hogy a mosás előtt egy úgynevezett „száraz emulgeálást” végzünk , amellyel feloldjuk a festéket a fejbőrről , igazán kellemes, masszírozó mozdulatokkal.

DIA Richesse

Amennyiben abszolút tartós, természetes hajszínről álmodozol, a DiaRichesse, DiaLight színei a Neked megfelelő választás. Ez egy hosszan tartó hajszínező melynek kémhatása közel áll a haj természetes PH értékéhez, csupán enyhén duzzasztja meg a hajszál kutikula lemezkéit, így kíméletes a hajhoz. Gyengébb előhívóval működik, mint egy hagyományos hajfesték, ezért nem képes felvilágosítani a hajat, maximum 1-1,5 árnyalattal. Ammóniamentes összetételének köszönhetően tökéletes hajfestési választás lehet az érzékeny fejbőrű vendégek számára is. Intenzív ápolás a tökéletes puhaságért. Előnye továbbá, hogy a várakozással töltött idő is lecsökken a szalonban, hiszen a hajfestő anyag hatóideje csupán 20 percig terjed.

Majirel

A Majirel hajfesték árnyalatcsaládja a határtalan színek élményét nyújtja. Egyedülálló összetétele tökéletes eredményt és páratlanul élénk, ragyogó árnyalatokat garantál. A fokozott színtartósságú rendszer speciális többdimenziós festőelemeinek köszönhetően az árnyalatok rendkívül tartósak. A színélénkítő technológia még élénkebbé, még fényesebbé varázsolja a színeket. Mindezek mellett 100%-os őszhajfedést és természetes hatást biztosít.