Festés és színezés

A tökéletes hajszín kiválasztása

A tökéletes hajszín kiválasztása épp olyan fontos, mint egy jó frizura. Nincs egyik a másik nélkül. A L’oreal Professionel termékeivel változatos, egyedi hajszínek közül válogathatunk, mindenki megtalálhatja az egyéniségéhez illő hajszínt. A választásban nagy szerepet játszik még a bőr- szem szín is. Ezek figyelembevételével segítünk kiválasztani azt a színt, amellyel igazán kifejezheted önmagad. Az árak a felhasznált anyagok mennyiségétől is függnek.

Melír

Akár a természetes hatás, akár az extrém vagy kontrasztos hatás elérésére törekszel, melírtechnikáinkkal téged is egyedivé varázsolunk a Blond Studio szőkítő eszköztárával. A haj egészsége érdekében ezt a szolgáltatást kizárólag kötéserősítő (Smartbond/OLAPLEX) hozzáadásával készítjük. Segítünk kiválasztani a hozzád leginkább illő színt és technikát, amitől még jobban érezheted magad a bőrödben.

Mivel nincs két egyforma ember

Ezért munkánkban nagy figyelmet szentelünk annak, hogy mindenkit egyedivé varázsoljunk, ebben segít nekünk festékeink sokszínűsége.Teljes festést alkalmazunk abban az esetben, amikor teljesen új színt festünk, esetleg a már kifakult színt szeretnénk felfrissíteni. Hajtő festést alkalmazunk akkor, amikor a lenövést szeretnénk eltüntetni, viszont a hajhossz-hajvég színe még tökéletes, így nem tesszük ki a hajat esetleges terhelésnek, odafigyelve arra, hogy a hajad sugárzóan egészséges legyen.

Tecni.ART finish termékek

Inoa

Bármilyen hajszínről is álmodik- legyen az jeges gesztenye, sugárzó szőke vagy ragyogó vörös- személyre szabott hajszínt varázsolunk vendégeinknek, amely gyönyörű, intenzív és hihetetlenül fényes. Az inoa állaga egy luxus ápolókrém textúrájára emlékeztet. A hajfestéssel járó esetleges kellemetlenségek, mint például a fejbőr irritációja, lényegesen csökkenek, emellett a termék teljesen szagtalan ammoniamentes összetételének köszönhetően. Ez az olajos bázisú hajfesték a haj legbelsőbb rétegeibe bejutva biztosítja a haj optimális védelmét, emellett 100%-os őszhajfedést is biztosít. A festék érdekessége mindezek mellett, hogy a mosás előtt egy úgynevezett „száraz emulgeálást” végzünk , amellyel feloldjuk a festéket a fejbőrről , igazán kellemes, masszírozó mozdulatokkal.

DIA Richesse

Amennyiben abszolút tartós, természetes hajszínről álmodozol, a DiaRichesse, DiaLight színei a Neked megfelelő választás. Ez egy hosszan tartó hajszínező melynek kémhatása közel áll a haj természetes PH értékéhez, csupán enyhén duzzasztja meg a hajszál kutikula lemezkéit, így kíméletes a hajhoz. Gyengébb előhívóval működik, mint egy hagyományos hajfesték, ezért nem képes felvilágosítani a hajat, maximum 1-1,5 árnyalattal. Ammóniamentes összetételének köszönhetően tökéletes hajfestési választás lehet az érzékeny fejbőrű vendégek számára is. Intenzív ápolás a tökéletes puhaságért. Előnye továbbá, hogy a várakozással töltött idő is lecsökken a szalonban, hiszen a hajfestő anyag hatóideje csupán 20 percig terjed.

Majirel

A Majirel hajfesték árnyalatcsaládja a határtalan színek élményét nyújtja. Egyedülálló összetétele tökéletes eredményt és páratlanul élénk, ragyogó árnyalatokat garantál. A fokozott színtartósságú rendszer speciális többdimenziós festőelemeinek köszönhetően az árnyalatok rendkívül tartósak. A színélénkítő technológia még élénkebbé, még fényesebbé varázsolja a színeket. Mindezek mellett 100%-os őszhajfedést és természetes hatást biztosít.

Pillanatok a fodrászatban