Sminktetoválás

Egyedülálló, prémium minőségű technológia a piacon, gyönyörű, természetes sminktetoválásokat lehet vele készíteni. Számomra rendkívül fontos, hogy az általam készített sminktetoválások harmonizáljanak az arcoddal és a személyiségeddel. A sminktetoválások megtervezésekor sosem az aktuális divat határozza meg, hogy milyen forma mellett döntünk, hanem az arc egyedi adottságai. Minden esetben részletesen elmagyarázom, miért javaslok valamit, vagy valamit miért nem ajánlok Neked, így biztos lehetsz abban, hogy a lehető legelőnyösebb és legtermészetesebb lesz a a végeredmény.

Amikor sminktetoválást készítek, mindig arra törekszem, hogy a végeredmény maximálisan harmonizáljon az arcoddal és a személyiségeddel. A pigmentálást ezért minden esetben precíz előrajzolás előzi meg. A sminktetoválások megtervezésekor sosem az aktuális divat határozza meg, hogy milyen forma mellett döntünk, hanem az arc egyedi adottságai. Minden esetben részletesen elmagyarázom, miért javaslok valamit, vagy valamit miért nem ajánlok Neked, és addig alakítjuk milliméterről milliméterre a formát, amíg az tökéletes nem lesz. Így még a tetoválás megkezdése előtt meggyőződhetsz arról, hogy hogyan is mutat majd az új sminktetoválásod. Fontos, hogy az elkészült rajzot nem törlöm le a bőrödről a tetováláskor, tehát pontosan ugyanazt pigmentálom a bőrbe, amit előtte gondosan megterveztünk. Így biztos lehetsz abban, hogy a lehető legelőnyösebb és legtermészetesebb lesz a a végeredmény. Keress meg bátran akár email-ben, akár telefonon, szívesen válaszolok a felmerülő kérdéseidre!

Részletesebb információkat itt találsz: www.termeszetessminktetovalas.hu
Közvetlen telefonos elérhetőség: +36205451055

Az árak minden esetben tartalmaznak egy 2 hónapon belüli egyszeri korrekciót. A nálunk készült sminktetoválások 6 hónapon belüli frissítése 40%-os, 1 éven belüli frissítése 30% kedvezménnyel történik. Ezután következő frissítésekre örökös hűségkedvezményként 10% kedvezményt adunk kedves vendégeinknek!

Előnyei
 • időt spórolsz meg reggelente, és nem kell napközben folyton ellenőrizned a sminked
 • kiemeli arcod szépségét, finoman pótolja az esetleges hiányosságokat
 • nem feltűnő, mégis látszik, és gyönyörűen harmonizál az arcoddal
 • később sem bánod meg, sőt inkább azt bánod, miért nem előbb hoztad meg a döntést

Hartmann Timea

Sminktetováló és natúrkozmetikus

Szenvedélyesen rajongok a sminktetoválásért. Meggyőződésem, hogy minden női arc szebbé és harmónikusabbá tehető egy igényesen elkészített sminktetoválással. Másik szenvedélyem a kozmetikai hatóanyag-elemzés, amely kulcsfontosságú kozmetikum választáskor. Pontosan tudom, hogy mi az, ami ténylegesen jót tesz a bőrnek, és mi az, ami csak a krémek eladhatóságát növeli.

Számomra az rendkívül fontos, hogy az általam készített sminktetoválások harmonizáljanak az arcoddal és a személyiségeddel. A sminktetoválások megtervezésekor sosem az aktuális divat határozza meg, hogy milyen forma mellett döntünk, hanem az arc egyedi adottságai. Minden esetben részletesen elmagyarázom, miért javaslok valamit, vagy valamit miért nem ajánlok Neked, így biztos lehetsz abban, hogy a lehető legelőnyösebb és legtermészetesebb lesz a a végeredmény.

Szemöldöktetoválás

A szemöldöktetoválást akkor javasoljuk, ha alig van szemöldökszőröd, nem szereted az eredeti formáját, és szeretnél változtatni rajta, nem elég intenzív a színe vagy azon kapod magad, hogy minden reggel megrajzolod. Olyan szemöldököt viselhetsz végre, amely tökéletesen illik az arcodhoz és egy jól eltalált szemöldök megszépíti az arcot, “keretet” ad neki egyszerűen nem kell bajlódnod többet a rajzolgatással, nem kell napközben (vagy strandon, uszodában) folyton figyelned, hogy megvan-e még a szemöldököd és egyszerűen imádni fogod!

Szemhéjtetoválás

A szemhéjtetoválás mindenkinek ajánlható. Ez az a sminktetoválás, amely tényleg mindenkinek csak jól állhat. Egy tökéletes kontúrvonal kiemeli szemedet, és hangsúlyozza a színét. Persze csak akkor, ha a vastagsága és hossza is harmonizál az arcoddal, szemeddel és egyéniségeddel. Azt, hogy kinek melyik típus áll jól, a sminktetoválás megtervezésekor fogjuk látni. Ha bizonytalan vagy, hogy melyik típusú mennyire is állna jól Neked, gyere el egy konzultációra, ahol átbeszéljük, milyen vastagságú és formájú szemhéjtetoválás hangsúlyozná ki legjobban a szemedet. Meg is rajzolom a kontúrvonalat, így akár egész nap “nézegetheted” majd.

Eredménye
 • már ébredéskor “van szemed”, anélkül, hogy sminkeltél volna
 • időt spórolsz, hiszen nem kell rajzolgatnod reggelente a kontúrvonalat
 • napi 24 órában gyönyörű a szemed tőle, nem kell folyton ellenőrizned, hogy elkenődött-e a sminked
 • imádni fogod strandon, uszodában, szaunában és sportolás közben is
Típusok
 • extra vastag felső kontúrvonal szempillasűrítéssel
 • vastag felső kontúrvonal szempillasűrítéssel
 • normál felső kontúrvonal szempillasűrítéssel
 • szempillasűrítés
 • alsó kontúrvonal
Teljes szájsatír

A szájtetoválás ezen fajtájánál az ajkak teljes felületét besatírozzuk. Egy élénkebb színnel rúzsozott hatás érhető el vele, egy lágyabb, púderesebb színnel pedig visszafogottabb lesz az összhatás, épp csak kicsit kiemeljük az ajkaidat. A kontúr minden esetben része a tetoválásnak, csak “nem él külön életet”, azaz csak egy hajszálnyit hangsúlyosabb, mint a száj többi színe.

Lágysatír – Félsatír

Ebben az esetben a szájtetoválás színe az ajkak közepe felé fokozatosan elhalványodik. Fontos tudnod, hogy élénk színnel nem ajánlatos félsatírt készíteni, mert könnyen “lenyalt rúzs hatást” érhetünk el vele, ami nem túl esztétikus ugye. Ezen kívül akkor is mérlegelni kell a félsatírt, ha az ajkaid keskenyek, ugyanis ekkor inkább csak egy vastag szákontúrnak tűnhet a végeredmény, hiszen nincs kellő terület elmosni a színt az ajkakon. Tökeletes választás viszont vastagabb ajaknál, és egy pasztell, világosabb színnel, amely hasonló a száj eredeti színéhez.

A sminktetoválás folyamata

Konzultáció

A konzultáció keretében előrajzolom a megfelelő formát és elmagyarázom, miért ez vagy az állna jól. Átbeszéljük a színeket is, közösen kiválasztjuk, melyik illik legjobban a bőröd, szemed, hajad színéhez. A konzultáció időtartama kb. 30 perc, ára 5000.- ft, és semmire sem kötelez Téged. Ha a későbbiekben sminktetoválás mellett döntesz, ez az összeg levonásra kerül majd a sminktetoválásod árából. Abban az esetben, ha teljesen biztos vagy abban, hogy szeretnél sminktetoválást, nem kell eljönnöd külön konzultációra, hiszen a sminktetoválás előtt szintén közösen kiválasztjuk a legideálisabb formát és színt, amit precízen előrajzolok, hiszen ez a pigmentálás alapja.

Sminktetoválás megtervezése

Az előrajzolás során több formát is kipróbálhatunk, és csak akkor kezdem el a pigmentálást, ha 100%-ig tetszik Neked a rajz! Az előrajzolás speciális előrajzoló ceruzával történik, amelyet NEM törlök le a bőrödről a tetováláskor, így pontosan azt a formát pigmentálom a bőrödbe, amit megterveztünk közösen tervezzük meg a sminktetoválásodat, elmondhatod kívánságaidat addig alakítjuk milliméterről milliméterre a formát, amíg tökéletes nem lesz. Ezzel még a pigmentálás megkezdése előtt meggyőződhetsz róla, hogy a lehető legideálisabb formát terveztük meg.

Pigmentálási folyamat

A sminktetoválás következő lépése maga a pigmentálás. Az előrajzolást követően, elkezdem elkészíteni a sminktetoválást az adott területet. Fontos, hogy az előrajzolást soha nem törlöm le a bőrödről, hanem hajszálpontosan azon haladok végig a tetoválás során! Ez azért nagyon fontos, mert csakis így kaphatjuk pontosan azt az eredményt, amit megterveztünk. A tetoválás alatt folyamatosan fertőtlenítem és érzéstelenítem a bőrfelületet, így nincs éles fájdalom. Amint elkészültünk, minden fájdalom megszűnik, utólag semmi rossz érzésed nem lesz. A pigmentált terület kissé megduzzad, de ez a duzzanat később magától elmúlik.

Garancia

Ingyenes korrekció a garancia! A sminktetoválás elkészülése után leghamarabb 1 hónap múlva, legkésőbb 2 hónapig élhetsz az egyszeri, ingyenes korrekciós lehetőséggel! Mindenképpen ajánlom, ha picit világosnak találod a színt, és szeretnéd ha sötétebb lenne, néhány helyen úgy látod, nem egységes a színe, ha kicsit szeretnél változtatni a formán (csak minimális változtatás lehetséges). A korrekció természetesen nem kötelező, amennyiben tökéletesnek érzed a színt és a formát is, akkor legközelebb elegendő a frissítésre bejelentkezned.

Utóápolás

Figyelj arra, hogy amíg a pörk le nem esik, lehetőség szerint ne érje víz. TILOS az uszoda, szauna, szolárium, direkt napozás a teljes gyógyulási folyamat alatt (kb. 4 hétig) Az általam adott készítménnyel folyamatosan kenni kell, naponta többször is, minimum 2 hétig. Nem szabad hagyni, hogy a tetovált terület kiszáradjon, de fontos, hogy ne is álljon rajta vastagon a krém. Kímélni kell a kezelt felületet: védeni kell mindennemű mechanikai és egyéb sérülésektől, nem szabad dörzsölni, kaparni. Ne siettesd a pigmentált pörk leválását semmilyen módon! A napozás, szolárium felgyorsítja a sminktetoválás kikopását a bőrből, ezért ha azt szeretnéd, hogy sokáig szép maradjon, a gyógyulási folyamat után is csak mértékkel napoztasd / szoláriumoztasd az arcod, illetve használj jó minőségű fizikai fényvédő krémet!

A tetoválás után

Szemöldöktetoválás után

A friss sminktetoválás sötétebb kb. 1 hétig, a pörk leválása után pedig a szín világosabb lesz majd még, mint a végleges. Esetleg enyhén hámlik majd a tetovált terület, ezért még ilyenkor is ajánlatos krémezni. Nagyjából a harmadik hét végére alakul majd ki a végleges színárnyalat.

Szemhéjtetoválás után

A szemhéjad kissé duzzadt lesz kb. 2-3 napig, és általában reggelente lesz fokozottabb az ödéma. Szükség esetén jegelheted, de arra figyelj, hogy ne áztasd fel a tetovált területet! Érdemes egy tiszta textilt a szemedre tenni, ez megakadályozza, hogy nedves legyen a szemhéjad. A pörk leválásáig azzal a szemránckrémmel ápold a szemhéjadat, amit eddig is használtál. Figyelj arra, hogy ne álljon rajta vastagon a krém, inkább többször tegyél rá keveset napközben egy tiszta fülpiszkálóval.

Ajaktetoválás után

Az ajkad duzzadt lesz még aznap, de a második nap végére a duzzanat megszűnik. Szükség esetén jegelheted, de arra figyelj, hogy ne áztasd fel a tetovált területet! Érdemes egy tiszta textilt az ajkadra tenni, ez megakadályozza a tetoválás felázását. A friss ajaktetoválás a pörk leválásáig sokkal sötétebb, a pörk leválása után pedig világosabbnak tűnik majd. Ezután napról napra ”érik” majd be a végleges szín, kb. a 3. hét végére. Ha volt már herpeszed, Telviran szedése javasolt a kezelés előtt és után néhány napig. Leghamarabb 4 hét múlva javaslom a korrekciót, ha szükséges.

Kérdések és válaszok

Mennyire fáj?

Ez nagyon egyéni, mindenkinek más a fájdalomtűrő képessége. Nyilván nem lehet fájdalommentes teljesen, hiszen tűvel dolgozunk. A szemöldöktetoválásról elmondható, hogy szinte egyáltalán nem fáj. A szemhéj- és ajaktetoválás már valamivel kellemetlenebb, de mivel közben folyamatosan érzéstelenítem a bőrödet, így abszolút elviselhetővé válik a beavatkozás. Az tény, hogy aki nagyon várja, és régóta készül álmai sminktetoválására, az valahogy könnyebben viseli, és alig érez fájdalmat. Még valami! Nagyon fontos megemlíteni, hogy sminktetováló készülék kizárólag a hámrétegbe viszi be a pigmentet, így a fájdalom sem olyan számottevő, mintha a tű a bőr mélyebb rétegeiben dolgozna. (mint a hagyományos tetováló gépek…)

Nem lesz túl sötét?

Biztos lehetsz benne, hogy nem. Színválasztásnál is ragaszkodom a kevesebb=több elvhez. Azaz ha bizonytalan vagy egy színt illetően, vagy 2 szín között nem tudsz dönteni, én mindig a világosabbat szoktam javasolni. Ha a végeredményt majd mégis világosnak találod, akkor a korrekciónál ráérünk sötétíteni rajta. Így biztosan nem lesz sötét, hanem maximálisan természetes. Azt tudnod kell, hogy a friss sminktetoválás színe mindig sokkal intenzívebb, mint a beépült tetoválásé. A gyógyulási folyamat végére kb. 30%-ot világosodik majd.

Félek, hogy nem lesz szép, esztétikus vagy egyforma

Ne aggódj! Az előrajzolás során addig tervezgetjük milliméterről milliméterre a sminktetoválásodat, amíg az tökéletes nem lesz. Ez van, hogy akár másfél órát is igénybe vehet, de mindenképp megéri rászánni az időt! Csak azután kezdek el tetoválni, ha mindketten úgy látjuk, hogy az előrajzolt sminktetoválás maximálisan illik az arcodhoz, egyéniségedhez, szimmetrikus és szép. Nagyon fontos, hogy a rajzot soha nem törlöm le  a bőrödről, hanem pontosan azon a haladok végig a pigmentálás során. Ez azért rendkívül fontos, mert így biztosan ugyanazt az eredményt kapjuk, mint amit gondos munkával előrajzoltunk. Amikor sminktetováló szakembert választasz, ez egy nagyon lényeges szempont, nem árt, ha tisztában vagy vele.

Tudok majd emberek közé menni a friss sminktetoválással?

Ez függ a tetovált területtől, és az egyéni érzékenységtől. Szemöldöktetoválás után a válasz egyértelműen igen, mert a terület egyáltalán nem, vagy csak minimálisan duzzad meg. Szemhéjtetoválás után a szemhéj megduzzad, kinek jobban, kinek kevésbé. Szemhéjtetoválás után is bátran szervezhetsz programot, csak számolnod kell azzal, hogy kicsit úgy nézel majd ki, mintha sírtál volna. Ajaktetoválás után az ajkak általában eléggé megduzzadnak, így ha teheted, inkább csak másnapra szervezz programot.