Hajkezelő rituálé

A hajrituálé

A szobában csak Te és a fodrászod vagytok, lágy zene mellett, hangulatfénynél a L’Oreal professzionális szérumaival kezeli a hajad és fejbőröd, miközben a fejmosószék shiatsu masszázssal kényeztet. Az ár csak a kezelés értékét tartalmazza, a szárítás vagy esetleges vágás díja ehhez hozzáadódik.

Smart Bond, Álomfrizura kompromisszumok nélkül

A L’Oréal Professionelnek köszönhetően került a fodrászok számára elérhetővé a Smart Bond. Feladatai köze tartozik a hajszerkezet védelme, valamint a hajrostok erősítése. Amit még érdemes tudni, hogy nem csak a kutikulában (a haj felszínén) fejti ki a hatását, hanem egészen a kortex állományig (a hajszál belsejéig) hatol. A mai rohanó világban egyre kevesebb idő jut a hajunk ápolására, de ezzel a hatalmas innovációval ez a probléma egy csapásra megoldódik. Miközben elkészül a tökéletes hajszíned, hajad egy plusz ápolással lesz gazdagabb.

Beszéljünk bővebben róla

A Smart Bond hatékonyságát a maleinsav a keramidokés a polimerek együttes kombinációjának köszönheti. Különleges összetétele miatt nagyon széleskörűen tudjuk alkalmazni a hajfestések, a hajszínváltoztatások , illetve a különböző fajta melírok során. A hajad sokkal rugalmasabb, ellenállóbb lesz már az első használat után.

Step 1

Ez a lépés a festékbe, illetve a szőkítő termékbe kerül.

Step 2

Egy 10 perces pakolás a hajszerkezet belső építésére.

Step 3

Otthoni hajápolasra ajánlott termék, ami a szalonszolgtatást  egészíti ki. Minden negyedik- ötödik hajmosás során alkalmazzuk a megszokott pakolásunk helyett.

Kezelések

Kérastase Fusio-Dose

Ezt a szalonszolgáltatást azoknak a vendégeknek ajánljuk, akik gyorsan és hatékonyan szeretnék a hajukat ápolni. A kétkomponensű összetevőjének köszönhetően több problémát tudunk egyszerre kezelni.  Fajtái:  szárazság kezelése, hajszerkezet újjáépítés, szöszsösödő, rebellis hajra, tömegét vesztett hajra, szőke hajra. Ha kedvet kaptál egy gyors expressz hajápolásra, keress minket bátran.

Extentioniste hajnövesztő kezelés

Ha a hajvégeid elvékonyodásával küzdesz, viszont a hajadat növeszteni szeretnéd , ez a kezelés lesz a számodra a legmegfelelőbb. A hajápolás folyamata, hogy két samponos hajmosás után, feltesszük az Extentioniste Soin N•1-et, ami taurint tartalmaz,majd öblítés nélkül a Soin N•2-őt, ami ceramidot tartalmaz. Ezután a vendéget egy gőzbúrába ültetjük 15 percre, hogy a hatóanyagok a meleg gőz hatására beljebb jussanak. Miután letelt a hatóidő, egy alapos öblítés következik, végül Serum Extentionistet teszünk a fejbőrre , ami ceramidokat tartalmaz, a hajhosszra és a hajvégekre pedig egy hajban maradó krémet használunk az Extentioniste Thermiquet. Ezzel a kezeléssel egy bevonatot képezünk a hajrá, ezáltal nem fog sem eltörli, sem elvékonyodni, így akar hajad 2 hónap alatt 3 centimétert is nőhet. Hajnövesztésre fel! Várunk szalonunkban.

K water kezelés

Ezt a szolgáltatást azoknak a vendégeknek ajánljuk akik gyorsan szeretnének tükörfényes és puha hajat. Minden hajnak ámulatba ejtő fényt és puhaságot ad mindössze 8 másodperc alatt. Lamellar technológia- víz hatására azonnal aktiválódik; Ultra vékony réteget képez a hajrostokon, tökéletesen lesimítván azok felszínét, mindezt a haj elnehezedése nélkül. A haj gyönyörű fényes, puha, könnyed érzetű lesz.

Therapiste kezelés – A hajvégek újjáélesztése

Ez a rituálét azoknak a vendégeknek tökéletes választás akiknek valami oknál fogva szerkezetileg sérült a hajuk, mind a vékony és vastag szálú hajakra egyaránt tökéletes ápolást nyújt. A termékekben lévő hatóanyagok mint például a Mirothamnus flabellifolius, azaz az újjászületés növényének kivonata segíti a hajszálak szerkezetét helyreállítani, valamint 6 aminosav segíti a hajad újjáépülését: arginin+szerin+glutaminsav+glicin+prolin+tirozin, valamint 1 búzaprotein hidrolátum.

Immunité Protokoll – Exkluzív szolgáltatás száraz hajra

A Kérastase Nutritive termékcsaládja a száraz, érzékeny haj ápolására ajánlott. Immunité Protokoll szolgáltatásunk során első lépésként diagnosztizáljuk hajad állapotát. A haj szárazságának megfelelően kiválasztjuk a megfelelő hajfürdőt. Hajmosás után a hajhosszra felvisszük a Soin N°1 és Soin N°2 termékek keverékét. Következő lépésként Creme Magistral hajban maradó krémet masszírozunk a hajba. Végül a megszokott módon a kívánt formára szárítjuk hajad.

Olaplex

Az Olaplex nem táplál és nem is hidratál. A károsodás alapvető okát szünteti meg, hisz nem más, mint egy hajszerkezet javító kötés sokszorosító rendszer. Ez az első és jelenleg talán az egyetlen olyan szer, amely megsokszorozza a hajban lévő diszulfid kötéseket és összeköti a már felbomlott és sérült kötéseket is. Különleges megoldásának köszönhetően nem mosódik ki a hajból. Nem csak festett, hanem olyan natúr hajon is alkalmazható, amelyet túlzott fizikai hatásnak (fésülés) tettünk ki, vagy az állandó hajvasalás, hajsütés miatt töredezetté vált, esetleg nyáron az UV sugárzás és a sós tengervíz vett igénybe. Már az első kezelés után látványos eredmény érhető el, valós megoldás a fénytelen matt hajra.

Steampod

A SteamPod hajfeltöltő, simító krémek pro-keratin technológiát tartalmaznak. A magas nyomású gőzvasaló segítségével a hatóanyagok a hajszál belsejébe is bejutnak, így képes a kezelés feltölteni a haj teljes szerkezetét.A védő és simító szérum, ami a gőzvasalás allatt kerül fel a hajra avokádó és sárgabarackmag olajat tartalmaz, mely intenzív táplálást biztosít az érzékeny haj számára.

Rituálék

Specifique Rituálé – Exkluzív szolgáltatás az egészséges fejbőrért

A Kérastase Specifique termékcsalád segítséget nyújt bármilyen fejbőr és haj problémára. Szalonszolgáltatásunk első lépéseként a Masqaurgile mélytisztító agyagpakolást visszük fel nedves fejbőrre. Ezután a megfelelő Specifique hajfürdővel megmossuk a hajat. A megmosott, törölköző száraz fejbőrön és hajon a Hydra-Apaisant hajpakolást alkalmazzuk. Végül a kívánt formára szárítjuk a hajad.

„Kaviár spa rituálé” – Exkluzív szolgáltatás a Chronologistetól

Revitalizáló kényeztetés a haj és a fejbőr hosszan tartó megújulásáért. A Csendes-óceán mélyéről származó Abyssine molekulát tartalmazó kezelésünk kiváló választás azon vendégeink számára, akik mindenből a legjobbat szeretnék. Menete: először a Chronologiste Soin-gommage fejbőrradírt masszírozzuk bele a fejbőrbe, majd az egész hajhosszra felvisszük. Ezt követően a Bain revittalisiant hajfürdőt alkalmazzuk, melyet egy nyugtató masszázs követ. Harmadik lépésként jöhetnek a „Contcentré de vitalité” gyöngyök ápoló pakolásban elkeverve, aminek a hatóideje 5-10 perc. Öblítés és formázás után pedig a rituálé utolsó lépése a Parfüm en huile Chronologiste parfümolaja a könnyű textúra és a hosszantartó érzéki illat biztosításáért. Eredmény: megújult, erős hajszálak és puha, táplált fejbőr. Ne érje be kevesebbel!

„Hosszan tartó kezelhetőség” – Exluzív szolgáltatás a Disciplinetól

Tökéletes kontroll minden típusú nehezen kezelhető hajnak. Menete: a kezelés a Bain Fluidealiste hajfürdő használatával kezdődik meg, majd ezt követi a Soin N°1, melyet törölközőszáraz hajra viszünk fel tincsenként a hajtöveket kihagyva. A terméket hajvasaló segítségével a hajba dolgozzuk, majd kiöblítjük és a Soin N°2 intenzív hajápolót visszük fel a törölközőszáraz hajvégekre. Miután kiöblítettük a hajból a terméket utolsó lépésként hajszárítás előtt a Spray Fluidissime sprayt használjuk, amely 72 órán át védi haját a szöszösödéstől. Eredmény: Kontroll alatt tartott, gyönyörűen definiált haj, könnyű kezelhetőség.

Aminexil – Hajhullás ellen

Hajhullás elleni rituálé, mely hatóanyaga segít felszabadítani a felgyülemlett kollagéntöbbletet, ezàltal megszünteti a hajhullás okát. Omega 6 nutri-complex összetevője táplàlja a hajhagymákat, így serkenti a növekedést.