Hajkezelő rituálék

Rituálészobánkban relaxációs hajkezeléseket végzünk

Fodor-Szepsegszalon-Buda-Fodraszat-146

A hajrituálé

A szobában csak Te és a fodrászod vagytok, lágy zene mellett, hangulatfénynél a L’Oreal professzionális szérumaival kezeli a hajad és fejbőröd, miközben a fejmosószék shiatsu masszázssal kényeztet. Az ár csak a kezelés értékét tartalmazza, a szárítás vagy esetleges vágás díja ehhez hozzáadódik.

Szolgáltatás ára

  • Időtartam: 60 perc
  • Ár: 3.300 – 6.900 HUF

Smart Bond, Álomfrizura kompromisszumok nélkül 

A L’Oréal Professionelnek köszönhetően került a fodrászok számára elérhetővé a Smart Bond. Feladatai köze tartozik a hajszerkezet védelme, valamint a hajrostok erősítése. Amit még érdemes tudni, hogy nem csak a kutikulában (a haj felszínén) fejti ki a hatását, hanem egészen a kortex állományig (a hajszál belsejéig) hatol. A mai rohanó világban egyre kevesebb idő jut a hajunk ápolására, de ezzel a hatalmas innovációval ez a probléma egy csapásra megoldódik. Miközben elkészül a tökéletes hajszíned, hajad egy plusz ápolással lesz gazdagabb.

Szolgáltatás ára

  • Ár: 4.100 HUF -tól

Beszéljünk bővebben róla

A Smart Bond hatékonyságát a maleinsav a keramidokés a polimerek együttes kombinációjának köszönheti. Különleges összetétele miatt nagyon széleskörűen tudjuk alkalmazni a hajfestések, a hajszínváltoztatások , illetve a különböző fajta melírok során. A hajad sokkal rugalmasabb, ellenállóbb lesz már az első használat után.

Step 1

Ez a lépés a festékbe, illetve a szőkítő termékbe kerül.

Step 2

Egy 10 perces pakolás a hajszerkezet belső építésére.

Step 3

Otthoni hajápolasra ajánlott termék, ami a szalonszolgtatást  egészíti ki. Minden negyedik- ötödik hajmosás során alkalmazzuk a megszokott pakolásunk helyett.

Vitamino Color
Festett haj védelme

Mutasd meg hajszíned minden ragyogását ezzel az ápoló családdal, amely speciálisan arra lett kifejlesztve, hogy kedvenc hajszíned tovább megőrizhesd. A termékek kettős védelmi rendszerre épülnek. A Hydro Resist technológiának köszönhetően megóvják a hajat a víz káros hatásaitól. Az Incell technológia pedig visszaépíti a hajszál védőrétegét, így ellenállóvá teszi a hajat. Így lesz hajad csillogó, selymes és könnyen kezelhető, hajszíned pedig ragyogó két festés között is.

Powerdose contrast
Melírozott haj ápolása

Hajápoló kezelés melírozott hajra egyedülálló lipid-dúsító technológiával ápolja a legérzékenyebb területeket. Magnéziumot illetve E- vitamint és UV- filtert is tartalmaz, aminek köszönhetően sima, jól fésülhető lesz a haj, megőrizve ragyogását, csillogását. A melírtincsek mély ápolást és védelmet kapnak.

Aminexil
Hajhullás ellen

Hajhullás elleni rituálé, mely hatóanyaga segít felszabadítani a felgyülemlett kollagéntöbbletet, ezàltal megszünteti a hajhullás okát. Omega 6 nutri-complex összetevője táplàlja a hajhagymákat, így serkenti a növekedést.

Kezelések

Mythic Oil

Az új kollekciót az olajok 7 csodája ihlette. Ennek a természetben megtalálható 7 féle értékes olajfajtának (mint pl:a marakujamag-olaj, avokádómag-olaj, lenmag-olaj) illetve a méhpempőnek köszönhetően a hajápolás ezeréves rituáléja éled újra napjaink szépségszalonjaiban. Az új termékcsalád samponból, ápolóból, pakolásból, olajkoncentrátumból, tejpermetből illetve a már közismert olajból áll. A frizura elkészítését követően a rituálé vékonyszálú haj esetében a tejpermet használatával végződik, mely helyreállító tejes technológiájának köszönhetően textúrát ad a hajnak. Eredmény: mélyreható táplálás, könnyű szárítás illetve hosszan tartó védelem a pára ellen

Olaplex

Az Olaplex nem táplál és nem is hidratál. A károsodás alapvető okát szünteti meg, hisz nem más, mint egy hajszerkezet javító kötés sokszorosító rendszer. Ez az első és jelenleg talán az egyetlen olyan szer, amely megsokszorozza a hajban lévő diszulfid kötéseket és összeköti a már felbomlott és sérült kötéseket is. Különleges megoldásának köszönhetően nem mosódik ki a hajból. Nem csak festett, hanem olyan natúr hajon is alkalmazható, amelyet túlzott fizikai hatásnak (fésülés) tettünk ki, vagy az állandó hajvasalás, hajsütés miatt töredezetté vált, esetleg nyáron az UV sugárzás és a sós tengervíz vett igénybe. Már az első kezelés után látványos eredmény érhető el, valós megoldás a fénytelen matt hajra.

Pro Fiber

A Pro Fiber termékcsaládból három különböző erősségű termék közül tudjuk kiválasztani a Te hajadra a legmegfelelőbb terméket. Fodrászod meghatározza, hogy a te hajad milyen mértékben és módon sérült és ehhez illeszti a megfelelő terméket és kezelést. Amit a kezeléstől kapsz: tökéletes tapintás, egységes a hajtőtől a hajvégekig, tartós hatás, fényesebb, puhább haj, párataszító hatás, magávalragadó illat, kevésbé töredezett hajvégek

Steampod

A SteamPod hajfeltöltő, simító krémek pro-keratin technológiát tartalmaznak. A magas nyomású gőzvasaló segítségével a hatóanyagok a hajszál belsejébe is bejutnak, így képes a kezelés feltölteni a haj teljes szerkezetét.A védő és simító szérum, ami a gőzvasalás allatt kerül fel a hajra avokádó és sárgabarackmag olajat tartalmaz, mely intenzív táplálást biztosít az érzékeny haj számára.