Kozmetika

Egy kozmetika, mely tudatos, hiteles és tiszta

Egy kozmetika, ahol minden Rólad szól… Az első pillanattól kezdve Te vagy a középpontban, egy csésze finom kávéval vagy teával fogadunk. A kezelések alatt kizárólag Veled foglalkozunk, így semmi sem zavarhat meg a pihenésben. Ha relaxálni vágysz, halk zene és finom illatok mellett csendben folyik a kezelés, ha pedig beszélgetni van kedved, bátran megoszthatod velünk gondolataidat, kérdéseidet.

  • Prémium minőségű bio kozmetikumokat használunk
  • A kozmetikában csak a kozmetikus és a vendég van
  • Segítünk, hogy tudatosan ápold a bőröd
  • Az összetétele alapján ítéljük meg a kozmetikumokat
  • Nincs várakozás a szalonban

Kozmetika kiemelt szolgáltatásai

Fodor-Szepsegszalon-Buda-Fodraszat-152
Lézeres mezoterápia Meso I Laser

Teljesen fájdalommentes kezelés, mely intenzíven ránctalanít, mélyen hidratál és táplál, az arcbőr teltebbé és sugárzóbbá válik.

Kaviczky arckezelés

A Kaviczky kozmetikumok nem tartalmaznak mesterséges illatanyagot, színezéket, tartósítószert, ásványi olajat és szilikonszármazékokat.

Fodor-Szepsegszalon-Buda-Fodraszat-186
Sminktetoválás

Egyedülálló precizitású természetes sminktetoválás, amely a csak a bőr felső rétegeit érinti és egyenletes színt eredményez.

Hartmann Timea

Sminktetováló és natúrkozmetikus

Szenvedélyesen rajongok a sminktetoválásért. Meggyőződésem, hogy minden női arc szebbé és harmónikusabbá tehető egy igényesen elkészített sminktetoválással. Másik szenvedélyem a kozmetikai hatóanyag-elemzés, amely kulcsfontosságú kozmetikum választáskor. Pontosan tudom, hogy mi az, ami ténylegesen jót tesz a bőrnek, és mi az, ami csak a krémek eladhatóságát növeli.

Számomra az rendkívül fontos, hogy az általam készített sminktetoválások harmonizáljanak az arcoddal és a személyiségeddel. A sminktetoválások megtervezésekor sosem az aktuális divat határozza meg, hogy milyen forma mellett döntünk, hanem az arc egyedi adottságai. Minden esetben részletesen elmagyarázom, miért javaslok valamit, vagy valamit miért nem ajánlok Neked, így biztos lehetsz abban, hogy a lehető legelőnyösebb és legtermészetesebb lesz a a végeredmény.

Bátonyi Ágnes

Natúrkozmetikus és szempilla stylist

Hiszem, hogy egy kezelés belülről is szépít. Számomra az a legszebb a szakmámban, ha egy kozmetikai kezelés alkalmával nem csak a bőr éled újjá és szépül meg, hanem a kozmetikában töltött idő kikapcsolódást és lelki feltöltődést is jelent. Több éves szakmai gyakorlat áll mögöttem, és tudom hogy nem csak a munkám minősége a fontos hanem az anyagok magas színvonala. Ezért dolgozunk Kaviczki és Phyt’s termékekkel ami a legjobb és leghatékonyabb ápolást biztosítanak.

Pillanatok a kozmetikusnál