Professzionális hosszantartó ápolás
igénybe vett hajra

A profiber

A következőkben bemutatjuk Nektek a L’Oreal Professionel első egy lépésből áll, hosszan tartó átfogó hajápoló programját: a profiber-t.

Két területen fejti ki rendkívüli hatását:

  1. Hajszerkezet újjáépítő aminosilane összetevője egy sziliciumszármazék, amely behatol a kortexbe(ami a hajszál ) és erősíti a haj szerkezetét.
  2. Hajfelszín újjáépítő kationos polimer: nagy tapadóerővel rendeljező molekula, mely puha és selymes érzést biztosít a kutikula felszínén

Hagyományos hajápolók használata során a hatóanyagok a hajszál felületén maradnak, nem hatolnak be a hajrostokba, a hatóanyagok 97%-a eltűnik a hajmosás során, alapvetően ezért nagyon fontos, hogy minden hajmosás után következzen pakolás vagy balzsam használata is. A PROFIBER ezzel szemben Aptyl100 összetevőjének köszönhetően behatol a hajszálakba, majd az otthoni ápolás során a ProFiber sampon újraaktiválja az Aptyl100 molekulát, így a hatóanyagok még jelen vannak, de újratöltésük szükséges az Aptyl100 maszk segítségével. A legfontosabb lépés amikor találkozunk, a megfelelő hajdiagnózis felállítása, megnézzük a haj textúráját, színét, fényét, a hajszálak és a hajvégek állapotát. Kamerával megnézzük a fejbőrt, és a hajszál fizikai vizsgálata után ezzel is ráellenőrzünk a hajhossz hajvég minőségére is.

Miután elvégeztük a hajdiagnózist, egyszerűen kiválasztjuk a megfelelő termékcsaládot:

  1. Enyhén igénybe vett haj számára a Re-Create sampon+feltöltő ápoló maszk, vagy
  2. Reconstruct sampon + feltöltő ápoló maszk, ha a haj melírozott vagy festett és melírozott, erősebb oxidációs festékkel kezelt, dauernak vagy tartós egyenesítésnek van kitéve

Metal Detox

Szalonunkban bevezetésre került a L’oreál által kifejlesztett forradalmian új anyag a Metal Detox

A kutatók 7 évnyi kutatómunka után arra a következtetésre jutottak, hogy fontos szerepe van a hajszín kialakításában és a haj töredezésében a hajrostok belsejében lerakodó fém részecskék.

Hogyan jut a hajra?

Erre a kérdése roppant egyszerű a válasz? Lakóhelyünk vízminősége. Tulajdonképpen, aki 5 évnél régebben épült lakóházban , annak nagy eséllyel korrodálódnak a csövek. Oldódnak a fémrészecskék amelyeket A hajrostok ilyenkor szivacsként magukba zárják, ezáltal a haj sokkal porózusabb lesz.

Hogyan készül el a tökéletes hajszín ?

Hajfestés melírozás előtt ráfújjuk a hajra a metál detox hajsprayt, ami semlegesíti a fém részecskéket. Ezt követően megfestjük a kívánt hajszínt, majd Metal detox samponos mosást alkalmazunk.

Van-e lehetőség otthoni hajápolásra ?

A Metal Detox samponját és pokolásást természetesen otthon is lehet használni, meghosszabbítva ezzel a szalonszolgáltatás hatását.

Smart Bond

Smart bond, álomfrizura kompromisszumok nélkül

A L’Oréal Professionelnek köszönhetően került a fodrászok számára elérhetővé a Smart Bond. Feladatai köze tartozik a hajszerkezet védelme, valamint a hajrostok erősítése. Az aktuális trendek nagy hangsúlyt fektetnek az árnyalatok sokszínűségére és változatosságára, amelyhez elengedhetetlen, hogy biztonságosan tudjuk a különböző festéstechnikákat elkészíteni. Maximálisan kompatibilis a L’oreál festékrendszereivel. A Smart Bond hatóanyaga nem csak a kutikulában (a haj felszínén) fejti ki a hatását, hanem egészen a kortex állományig (a hajszál belsejéig) hatol. Miközben elkészül a tökéletes hajszíned, hajad egy plusz táplálással is gazdagabb lesz.

Beszéljünk bővebben róla:

  • A smart bond hatékonyságát a maleinsav a ceramidok és a polimerek együttes kombinációjának köszönheti.
  • Különleges összetétele miatt nagyon széleskörűen tudjuk alkalmazni a hajfestések, a hajszínváltoztatások , illetve a különböző fajta melírok során.
  • A hajsokkal rugalmasabb, ellenállóbb lesz már az első használat után.
STEP 1

Ez a lépés a festékbe, illetve a szőkítő termékbe kerül.

STEP 2

Egy 10 perces pakolás a hajszerkezet belső építésére.

STEP 3

Otthoni hajápolasra ajánlott termék, ami a szalonszolgtatást egészíti ki.
Minden negyedik- ötödik hajmosás során alkalmazzuk a megszokott pakolásunk helyett.

OLAPLEX

Az Olaplex nem táplál és nem is hidratál

A károsodás alapvető okát szünteti meg, hisz nem más, mint egy hajszerkezet javító kötés sokszorosító rendszer. Ez az első olyan anyag, amely megsokszorozza a hajban lévő diszulfid kötéseket és összeköti a már felbomlott és sérült kötéseket is. Különleges megoldásának köszönhetően nem mosódik ki a hajból. Nem csak festett, hanem olyan natúr hajon is alkalmazható, amelyet túlzott fizikai hatásnak tettünk ki (fésülködés ,formázás) vagy az állandó hajvasalás, hajsütés miatt töredezetté vált, esetleg nyáron az UV sugárzás és a sós tengervíz vett igénybe. Az olaplex rendszeres használata mellett kialakult egészséges hajszerkezet révén hajad újra hidratált, erőtől duzzadó és ragyogóan fényes lesz.

A kezelés időintervalluma: 1 óra

Pillanatok a fodrászatban