A tökéletes hajdiagnózis

Szalonunk Kiemelt figyelmet fordított mindig is a személyre szabott szolgáltatásokra! Hitvallásunk, hogy nem létezik két egyforma haj, sőt nagyon sok esetben a hajak időszakosan önmagukhoz képest is változnak akár külső vagy belső szervezeti hatásokra, értjük ezalatt a hormonális változásokat: kamaszkor, szülés, betegségek vagy a festések általi kémiai – vegyi beavatkozásokat, esetleg az évszakváltásokat vagy időjárási viszontagságokat.

Pont ezért tartjuk mindig szemelőit, hogy az aktuális állapotához viszonyítva ápoljuk a megfelelő termékekkel a vendégeink haját. Mit is jelent ez? Vendégeink a szolgáltatás megkezdése előtt egy haj és fejbőrdiagnózis kamerával társított konzultációban részesülnek.

Mire jó a hajdiagnózis kamera?

Közelebbről megvizsgálhatjuk a fejbőrt, megállapíthatjuk a hajas fejbőr minőségi állapotát – fejbőrirritáció, hajsűrűség, hajszálvastagság, faggyú termelődés,
Valós képet kaphatunk arról, hogy a hajszálak szerkezete milyen állapotban van – kutikula ép-e, hajszárazság, töredezettség, hajszál elvékonyodás stb.

Miért van erre szükség?

A tökéletes hajápolási termék megtalálása:

  • Nagyon sok esetben, egy helytelenül megválasztott ápoló, lehet az oka, hogy hajunk minősége nem javul. A kamerás diagnózis során, ezt is könnyedén megállapíthatjuk hiszen nem mindegy, hogy hajszárazságról beszélünk, vagy vegyi beavatkozás okozta szerkezeti sérülésről. Egy fokozott faggyútermelődésről vagy egy pakolástól, ápolótól elnehezedett hajról.
  • Célunk a tökéletes hajszín elkészítése vendégeink számára, de nem mindenáron. Sok esetben a vendég által megálmodott hajszín egy drasztikusabb szőkítéssel vagy több lépcsős festési művelettel járna, ilyen esetekben ha szakembereink úgy ítélik meg, hogy a haj minősége nem bírná el a vegyi beavatkozást, a műveletet nem végezzük el! Általában az elsődleges cél a haj szerkezetének visszaépítése és hidratálása, majd a kitűzött hajápolási protokoll után elkészíthető a megtervezett szín.

Nagyon fontos!

Egy szerkezetében károsodott haj ápolása sokkal összetettebb, hiszen a mélyhidratálók mellett a kötéserősítő kezeléseket is használnunk kell, hogy a hajszálak szakító szilárdságát megnöveljük. Minél jobb lesz a hajunk minősége, úgy fokozatosan lehet a hajápoló termékek erősségét is csökkenteni. Pont ezért időről-időre javasoljuk a diagnózis kamera használatát, hiszen nem csak mi fodrászok, hanem vendégeink is visszacsatolást kaphatnak az otthoni hajápolásuk eredményességéről.

Hogyan érkezzek a diagnózisra ?

Lehetőleg NE frissen mosott hajjal, fodrászaink maximálisan szakmai szemmel tekintenek vendégeink hajára, egy frissen mosott haj, téves eredményt mutathat pl a fejbőr faggyútermelődésével kapcsolatban.

Mennyi időt vesz igénybe a hajdiagnózis?

A haj állapotának illetve a minőségének felmérése a konzultációval együtt kb. 10-15 perc.

Jelentkezz be kezelésre!

Ha szeretnél te is elmélyedni a témában keresd a Fodor Szalon csapatát, mi segítünk álmaid megvalósításában!