EpilDream One – lézeres szőrtelenítő gép

A lézeres szőrtelenítés két fontos alappilléren nyugszik: a szakértő kezelőn és a szőrtelenítő eszközökön. Ebben a cikkben bemutatjuk, mit kell tudni az EpilDream One-ról és azokról a termékekről, melyekkel együtt dolgozunk.

Az EpilDream One egy orvos esztétikai dióta lézer, ami fototermolízissel éri el a kívánt szőrmentességet. A fény elnyelődik a szőr pigment sejtjeiben, hővé alakul és ez a hő a tüszőben lévő mátrix sejteket fogja elpusztítani, ami a szőrszál termeléséért felelős. A gép ezen felül vízhűtéses fejjel rendelkezik, ami megszűnteti a kellemetlenséget és fájdalmat.

A gép gyártója saját termékeket készített a lézerhez

Delicate Pre-Epilation Cleanser: Megtisztítja és fertőtleníti a kezelendő felületet. Megszünteti a borotválkozás okozta esetleges fertőzést és irritációt.

Professional Gel for Epilation: Segíti a fénynyaláb vezetését a megcélzott területre, könnyebben csúszik a kezelőfej, friss érzetet biztosít és segíti, hogy a kezelő pontosan lássa a területet, amin éppen dolgozik.

Delicate Post Epilation Solution: Kifejezetten a bőrirritáció megelőzésére fejlesztették. A bőrnek kellemes érzetet biztosít. A felkenés után pedig puha és hidratált lesz a felülete.

Delicate Soothing Fluid: Csökkenti a kivörösödést, irritációt minden kezelés után. Ezen felül védi a bőrt az UV sugárzástól.

Renewing Cream Face and Body: Simává varázsolja a szaruréteget és megakadályozza a benőtt szőr kialakulását. Ezzel búcsút mondhatsz a szőrtüszőnek.

Soothing Spray Deodorant: Egy dezodor, melynek könnyed receptúrája miatt ideális a fotoepiláción átesett bőr igényeinek.

A krémekről és gélekről mind elmondható, hogy hidratálnak, frissítik és nyugtatják a bőrt. A kezelés előtt átbeszéljük az ezekhez kapcsolódó allergéneket, hogy a kezelést a legbiztonságosabb módon kezdhessük el.

Jelentkezz be kezelésre!

Válaszd a Fodor Lasert, ha egy professzionális kezelést és élményt keresel! Tel.: +36 30 101 3231 | Email: fodorlaser@gmail.com