Lézeres szőrtelenítés

Szalonunk évek óta Budapest és egyben a 12. kerület legmegbízhatóbb prémium és professzionális szalonja. Ezért kiemelten fontos, hogy a szolgáltatásaink mindenképp minőségi és leginnovatívabb, legmegbízhatóbb termékekkel és technológiákkal történjenek. Ezért dolgozunk az EpilDream One diódalézeres tartós szőrtelenítő géppel. Ez a Magyarországon egyedülálló olyan sebességgel és hatékonysággal dolgozó diódalézeres szőrtelenítő gép ami Water Chiller, azaz vízhűtéses hűtőfejjel van ellátva. Egész évben – még nyáron is – minden bőrtípusra alkalmas tartós szőrtelenítés amely fájdalommentes. Ennek a fejnek köszönhetően fájdalommentessé és biztonságossá válik a kezelés. Lézeresszőrtelenítő specialistánk több száz kezelést végzett, erre specializálódott, más kezeléseket nem is végez.

Lézeres szőrtelenítés csomagok

Mini

2 választható testrész

3 alkalom

160.000Ft

10 alkalom

480.000Ft

Prémium

3 választható testrész

3 alkalom

180.000Ft

10 alkalom

540.000Ft

Platina

4 választható testrész

3 alkalom

216.000Ft

10 alkalom

648.000Ft

Diamond

6 választható testrész

3 alkalom

288.000Ft

10 alkalom

864.000Ft

Lézeres szőrtelenítés árak

Kérlek tekintsd meg a tartós szőrtelenítés árlistát

TESTRÉSZ
ÁR / ALKALOM
Bajusz 12.000 Ft
Áll 12.000 Ft
Pajesz 14.400 Ft
Fülcimpa 8.000 Ft
Teljes arc 21.000 Ft
Alkar 24.000 Ft
Felkar félig 20.000 Ft
Felkar teljes 24.000 Ft
Hónalj 14.000 Ft
Bikini 14.000 Ft
Intim 25.600 Ft
Intim + fenék belül 36.000 Ft
Teljes fenék 28.000 Ft
Nyak elől 14.000 Ft
Nyak hátul 14.000 Ft
Lábszár 28.000 Ft
Comb 28.000 Ft
Mellkas 28.000 Ft
Has 28.000 Ft
Hascsík 14.400 Ft
Hát 28.000 Ft
Mellbimbó körül 14.000 Ft

Minden testrészre váltható 6 + 1 alkalmas bérlet.
6 alkalom egyben kifizetése esetén a 7. alkalom ajándék.

Jelentkezz be tartós szőrtelenítésre

Jelentkezz be a Fodor Laser tartós szőrtelenítés kezelésre a szépségszalonba, hívj minket, szívesen megválaszoljuk kérdéseidet!

Hívj minket, jelentkezz be konzultációra vagy kezelésre!

+36301013231

A kezelést egész évben bármikor, még nyáron is végezhető. Az egyetlen feltétel, hogy a kezelések előtt és után hét nappal nem szabad napozni vagy szoláriumozni.

Tartós szőrtelenítés menete

Milyen bőrtípusra és szőrszálra alkalmas a kezelés? Minden bőrtípusra, a nagyon világostól az afroamerikai bőrig és az egészen a sőtét szőrtől a világos szőrszálakig is nagyon jó eredményeket el lehet érni. Mindenkinél az eredmény egyéni általában 6-10 kezelés szükséges.

A kezelést előzetes telefonos konzultáció előzi meg amikor a szőrtelenítő specialista teljes mértekben tájékoztat és minden kérdésedre választ ad. Itt természetesen sok kérdést ő is fel fog tenni annak érdekében, hogy felmérje alkalmas-e neked ez az adott szolgáltatás. Következő lépésként személyes konzultációra is szükség van, ahol akár már el is lehet kezdeni a kezelést vagy próbakezelést lehet végezni.

A kezelés előtt 24 órával le kell borotválni a kezelni kívánt területet. A személyes konzultáción a szalonban újra átbeszélitek a specialistával a kezelés menetét, egyeztetitek, hogy minden szabályt betartottál-e, ami szükséges a kezelés előtt. Tájékoztat, hogy mire figyelj a kezelés utáni napokban és a kezelések közötti időszakban. Az anyajegyeket, tetovált felületeket lefedjük, fényvédő szemüveget adunk.

Ezután már csak hátra kell dőlnöd és élvezni, hogy elindultál egy szuper úton, ahol fájdalommentesen megszabadulhatsz a nemkívánt szőrszálaktól. A kezeléssorozat után már csak évente egy-két alkalommal kell foglalkoznod a szőrszálaiddal – amikor visszajössz fenntartó kezelésre a szőrmentes állapot hosszútávú biztosítása érdekében.

Milyen sűrűn és mennyiszer kell a kezelést végezni, hogy az hatásos legyen?

A legjobb eredmény elérése érdekében a szőr növekedésének fázisait és a kezelt területeket figyelembe véve 4-6-8 hetente kell kezelést végezni. A szükséges kezelések száma függ az egyéni jellemzőktől: bőr és szőr típus, növekedési jellemzők. Általában 7-10 alkalom szükséges a teljes eredmény eléréséig.

Félek a fájdalomtól, mennyire fog fájni?

Az egyedülálló és innovatív 6cm2-es Water Chiller hűtőfejnek köszönhetően, a kezelés még a legvékonyabb bőrön is fájdalommentes!

Mennyi ideig tart egy kezelés?

A 20 Hz-es gyorsaságnak és a dinamikus módnak köszönhetően a kezelés hatékonyan végezhető, így akar egy teljes test kezelése is 1,5 óra alatt elvégezhető. Kisebb felületeknél egy kezelés 15 perc.

Tartóssága

A lézeres szőrtelenítés véglegesnek mondható, mivel az aktív növekedési fázisban eltalált szőrtüszők többé már nem fognak tudni szőrt termelni. Azért nevezzük inkább csak tartósnak, mivel a szervezet képes a megújulásra, sejtregenrációra, igy új szőrtüszőket fog képezni. Emiatt lesz szükség az évenkénti egy-két fenntartó kezelésre ami biztosítja a végleges szőrmentesség állapotát.

A legbiztonságosabb technológia

Biztonságosan és hatékonyan alkalmazható kezelés

Esetleg sok rosszat hallottál a lézeres szőrtelenítésről? Sajnos ez valóban így van. Rengeteg helyen Magyarországon nem megfelelő, elavult gépekkel kezelnek, ráadásul sok esetben nem hozzáértő szakember dolgozik ezekkel a gépekkel. Emiatt sok negatív vélemény kering a lézeres szőrtelenítésről. Tehát nem magával a lézeres szőrtelenítésel van a baj, hanem a sok régi géppel. A mi esetünkben a ma ismert, magyarországon létező legújabb és legbiztonságosabb, modern technológiával működő géppel dolgozunk. A kezeléseket lézeres szőrtelenítő specialistánk végzi, aki rengeteg kezelést végzett és erre fókuszál. Így minden esetben a legmagasabb szintű tudással kezeli a vendégeket.

Kiknek lehet, kiknek ajánljuk a lézeres szőrtelenítést

Az innovatív munkaprotokolloknak és az elért magas szintű technológiának köszönhetően, teljes biztonsággal kezelhető az összes fototípus, beleértve a legsötétebb, valamint a napozott és erősen lebarnult bőrt is. Így az év összes napján, évszaktól függetlenül biztonságosan és hatékonyan alkalmazható az. eljárás.

Az EpilDream One a magasszintű orvosi hátterének és a gondos fejlesztőknek köszönhetően elérte, hogy az egészen hófehér bőrtől az afro-amerikai bőrtípusig  képes a kezeléseket hatékonyan, gyorsan és maximális biztonsággal végezni akár világos szőrszálak esetén is.

A kezelésre hogyan kell készülni?

Mire kell figyelni mielőtt eljön a kezelésre / hogy készüljek fel a kezelésre?

A kezelés előtt 10 nappal ne napozz, ne szoláriumozz és ne használj barnító krémet. A kezeléssorozat megkezdése előtt 4 héttel már nem lehet gyantáztatni, epilálni és csipeszelni a kezelendő felületet. Ez alatt az idő alatt csak borotválkozni lehet, a kezelésekre is sima bőrfelszínnel kell érkezni.

Ajánljuk Neked, ha:
  • állandó sima bőrre vágysz
  • nem szereted vagy unod a gyantát vagy borotválást
  • eleged van abból, hogy folyamatosan figyelned kell hogy ne legyél szőrös
Nem ajánljuk Neked ha:
  • Fényérzékenyítő gyógyszereket szedsz
  • Várandós vagy, vagy szoptatsz
  • Melanomával diagnosztizáltak
  • Lupus vagy Scleroderma betegségben szenvedsz
  • Túl fiatal, 18 év alatti vagy

Lézeres szőrtelenítés vélemények

Számunkra fontos, hogy a vendég kényelemben és biztonságban érezze magát a kezelés alatt, utána pedig sima testrészekkel távozzon. Várunk mindenkit szeretettel a Fodor Laserben!

„Kedves Fodor Laser!

Szeretném megköszönni azt a 4 alkalmas kezelést, amit nálatok töltöttem. Amikor beléptem a Fodor Laser szalonjába, majdnem elájultam olyan fogadtatás várt: elkérték a kabátom, megkínáltak vízzel, majd bevezettek a kezelőhelységbe. (Arról nem is beszélve, hogy a szalon elképesztő exkluzív. Egy luxus környezetben éreztem magam, amit korábban még nem igazán tapasztaltam.)
A kezelés előtt Judit, az okleveles szakember biztosított mindenről, ami rám várt a kezelések során. Külön pozitívumként éltem meg, hogy csak Judittal találkoztam a kezelések alkalmával, ugyanis korábban azért (is) hagytam el a szalonokat, mert mindig más kezelt és őszintén szólva nem szerettem, hogy mindig másnak mutatom meg a testem, még akkor sem, ha tulajdonképpen nem vagyok szégyenlős…

A kezelés során minden úgy történt, ahogy megbeszéltük a konzultáción. Csak borotvát használtam két kezelés között és azt is kezdtem elhagyni, hiszen minden egyes alkalommal egyre közelebb kerültem a célhoz, vagyis a tartós szőrtelenítéshez.
A legfontosabb pedig az eredmény! Csak úgy ragyog a bőröm a simaságtól! Sehol egy szál, nem szúr és nem gyullad be többet a gyantától sem. A férjem imádja, hogy bármikor hozzámérhet, mert többet bizony nem húzom el a lábam.

Köszönöm nektek ezt a fantasztikus élményt és eredményt! Minden barátnőmnek titeket ajánlak majd!”

– Niki

Gyakran ismételt kérdések

Gyakori kérdések a lézeres szőrtelenítésről

Nem meglepő, hogy egy kezelés előtt az embert érdekelnek a részletek és emiatt különböző kérdések foglalkoztatják. Megpróbáltuk összegyűjteni a legáltalánosabb és egyben leggyakoribb kérdéseket, melyekkel megválaszoljuk a bennetek felmerülő kérdéseket.

Az anyajegy nem probléma?

Nem, a kisebb anyajegyeket fehér ceruzával fedjük le, a nagyobbakat pedig leragasztjuk, így ezeket nem éri a lézer.

Miért probléma a dezodor, testapoló?

Sem kezelés előtt sem utána nem ajánlott 24 óráig dezodort vagy testápolót használni. Előtte azért, mert a benne lévő káros hatóanyagokat tartalmaz, ami bejut a bőrbe, ami ugyan nem faj, de fontos, hogy tiszta felületen dolgozzon a gép. Utána pedig a bőr irritáció miatt ajánlott várni. De a gép márkájának van egy speciális dezodora, amit lehet kezelés után használni.

Nincs hatással a lézer a nyirokcsomókra/petefészkekre/belső szervekre?

Nincs, a lézer nem okoz semmilyen szervi problémát, mivel nem jut le olyan mélységekbe. A szőrtüszőbe is csak akkor jut le, ha a szőrszál levezeti oda a lézert, tehát ha aktív növekedési fázisban van a szőr.

Miért kell leborotválni a területet?

Azért mert, ha marad szőr a felszínen abban is ugyanúgy elnyelődik a fény es hővé alakul, ami a vékony felhámot, ami fájdalommal járhat. A szőrtelenítés így megy végbe: a fény elnyelődik a szőr pigment sejtjeibe, majd hővé alakul és ez a hő a tüszőben lévő mátrix sejteket fogja elpusztítani, ami a szőrszál termeléséért felelős.

Mi várható a kezelés után?

Akár már az első kezelés után is szép eredményeket láthatunk. Kezelés után ugyanúgy fog nőni a szőr, nyugodtan lehet borotválni, és két hét elteltével fognak kihullani azok a szőrök is, amiket aktív fázisban sikerült eltalálni. Utána foltokban, majd később lassabban fog nőni és idővel puhulni fognak a megmaradt szőrök.

Intim terület kezelésénél probléma-e, ha megvan a menzesz?

Nem, nem okoz semmilyen problémát, minket sem zavar.

Ősz szőrökre hatásos-e a kezelés?

Sajnos a mostani technológiák még nem kepések az ősz szőr kezelésére, mivel abban nincs pigment, ezért a lézer sem tud benne elnyelődni.

Pillanatok a Fodor Laser -nél

Területek, melyekre hasznos a lézeres szőrtelenítés 01
UV védelem és fényvédelmi protokoll 02
Férfi lézeres szőrtelenítés fodor szalon 03
Területek, melyekre hasznos a lézeres szőrtelenítés 02
UV védelem és fényvédelmi protokoll 01
Férfi lézeres szőrtelenítés fodor szalon 01