Lézeres szőrtelenítés

Szalonunk évek óta Budapest és egyben a 12. kerület legmegbízhatóbb prémium és professzionális szalonja. Ezért kiemelten fontos, hogy a szolgáltatásaink mindenképp minőségi és leginnovatívabb, legmegbízhatóbb termékekkel és technológiákkal történjenek. Ezért dolgozunk az EpilDream One diódalézeres tartós szőrtelenítő géppel. Ez a Magyarországon egyedülálló olyan sebességgel és hatékonysággal dolgozó diódalézeres szőrtelenítő gép ami Water Chiller, azaz vízhűtéses hűtőfejjel van ellátva. Egész évben – még nyáron is – minden bőrtípusra alkalmas tartós szőrtelenítés amely fájdalommentes. Ennek a fejnek köszönhetően fájdalommentessé és biztonságossá válik a kezelés. Lézeresszőrtelenítő specialistánk több száz kezelést végzett, erre specializálódott, más kezeléseket nem is végez.

Lézeres szőrtelenítés csomagok

Mini

2 választható testrész

Nyári akció!

3 alkalom

160.000Ft helyett 112.000Ft

10 alkalom

480.000Ft helyett 336.000Ft

Prémium

3 választható testrész

Nyári akció!

3 alkalom

180.000Ft helyett 126.000Ft

10 alkalom

540.000Ft helyett 378.000Ft

Platina

4 választható testrész

Nyári akció!

3 alkalom

216.000Ft helyett 149.000Ft

10 alkalom

648.000Ft helyett 447.000Ft

Diamond

6 választható testrész

Nyári akció!

3 alkalom

288.000Ft helyett 199.000Ft

10 alkalom

864.000Ft helyett 597.000Ft

Lézeres szőrtelenítés árak

Kérlek tekintsd meg a tartós szőrtelenítés árlistát

TESTRÉSZ
KEZELÉSI IDŐ
ÁR / ALKALOM
Bajusz 5 – 10 perc 12.000 Ft
Áll 5 – 10 perc 12.000 Ft
Pajesz 10 perc 14.400 Ft
Fülcimpa 5  perc 8.000 Ft
Teljes arc 15 – 20 perc 21.000 Ft
Alkar 15 perc 24.000 Ft
Felkar félig 10 perc 20.000 Ft
Felkar teljes 15 perc 24.000 Ft
Hónalj 10 – 15 perc 14.000 Ft
Bikini 10 – 15 perc 14.000 Ft
Intim 15 – 20 perc 25.600 Ft
Intim + fenék belül 20 perc 36.000 Ft
Teljes fenék 20 perc 28.000 Ft
Nyak elől 10 perc 14.000 Ft
Nyak hátul 10 perc 14.000 Ft
Lábszár 15 – 20 perc 28.000 Ft
Comb 15 – 20 perc 28.000 Ft
Mellkas 15 – 20 perc 28.000 Ft
Has 15 – 20 perc 28.000 Ft
Hascsík 5 – 10 perc 14.400 Ft
Hát 20 perc 28.000 Ft
Mellbimbó körül 5 – 10 perc 14.000 Ft

Minden testrészre váltható 6 + 1 alkalmas bérlet.
6 alkalom egyben kifizetése esetén a 7. alkalom ajándék.

Jelentkezz be tartós szőrtelenítésre

Jelentkezz be a Fodor Laser tartós szőrtelenítés kezelésre a szépségszalonba, hívj minket, szívesen megválaszoljuk kérdéseidet!

Hívj minket most az akciós árakért!

+36301013231

A kezelést egész évben bármikor még nyáron is végezhető a kezelés. Az egyetlen feltétel, hogy a kezelések előtt és után tíz nappal nem szabad napozni vagy szoláriumozni.

Tartós szőrtelenítés menete

Milyen bőrtípusra és szőrszálra alkalmas a kezelés? Minden bőrtípusra, a nagyon világostól az afroamerikai bőrig és az egészen a sőtét szőrtől a világos szőrszálakig is nagyon jó eredményeket el lehet érni. Mindenkinél az eredmény egyéni általában 6-10 kezelés szükséges.

A kezelést előzetes telefonos konzultáció előzi meg amikor a szőrtelenítő specialista teljes mértekben tájékoztat és minden kérdésedre választ ad. Itt természetesen sok kérdést ő is fel fog tenni annak érdekében, hogy felmérje alkalmas-e neked ez az adott szolgáltatás. Következő lépésként személyes konzultációra is szükség van, ahol akár már el is lehet kezdeni a kezelést vagy próbakezelést lehet végezni.

A kezelés előtt 24 órával le kell borotválni a kezelni kívánt területet. A személyes konzultáción a szalonban újra átbeszélitek a specialistával a kezelés menetét, egyeztetitek, hogy minden szabályt betartottál-e, ami szükséges a kezelés előtt. Tájékoztat, hogy mire figyelj a kezelés utáni napokban és a kezelések közötti időszakban. Az anyajegyeket, tetovált felületeket lefedjük, fényvédő szemüveget adunk.

Ezután már csak hátra kell dőlnöd és élvezni, hogy elindultál egy szuper úton, ahol fájdalommentesen megszabadulhatsz a nemkívánt szőrszálaktól. A kezeléssorozat után már csak évente egy-két alkalommal kell foglalkoznod a szőrszálaiddal – amikor visszajössz fenntartó kezelésre a szőrmentes állapot hosszútávú biztosítása érdekében.

Milyen sűrűn és mennyiszer kell a kezelést végezni, hogy az hatásos legyen?

A legjobb eredmény elérése érdekében a szőr növekedésének fázisait és a kezelt területeket figyelembe véve 4-6-8 hetente kell kezelést végezni. A szükséges kezelések száma függ az egyéni jellemzőktől: bőr és szőr típus, növekedési jellemzők. Általában 7-10 alkalom szükséges a teljes eredmény eléréséig.

Félek a fájdalomtól, mennyire fog fájni?

Az egyedülálló és innovatív 6cm2-es Water Chiller hűtőfejnek köszönhetően, a kezelés még a legvékonyabb bőrön is fájdalommentes!

Mennyi ideig tart egy kezelés?

A 20 Hz-es gyorsaságnak és a dinamikus módnak köszönhetően a kezelés hatékonyan végezhető, így akar egy teljes test kezelése is 1,5 óra alatt elvégezhető. Kisebb felületeknél egy kezelés 15 perc.

Tartóssága

A lézeres szőrtelenítés véglegesnek mondható, mivel az aktív növekedési fázisban eltalált szőrtüszők többé már nem fognak tudni szőrt termelni. Azért nevezzük inkább csak tartósnak, mivel a szervezet képes a megújulásra, sejtregenrációra, igy új szőrtüszőket fog képezni. Emiatt lesz szükség az évenkénti egy-két fenntartó kezelésre ami biztosítja a végleges szőrmentesség állapotát.

A legbiztonságosabb technológia

Biztonságosan és hatékonyan alkalmazható kezelés

Esetleg sok rosszat hallottál a lézeres szőrtelenítésről? Sajnos ez valóban így van. Rengeteg helyen Magyarországon nem megfelelő, elavult gépekkel kezelnek, ráadásul sok esetben nem hozzáértő szakember dolgozik ezekkel a gépekkel. Emiatt sok negatív vélemény kering a lézeres szőrtelenítésről. Tehát nem magával a lézeres szőrtelenítésel van a baj, hanem a sok régi géppel. A mi esetünkben a ma ismert, magyarországon létező legújabb és legbiztonságosabb, modern technológiával működő géppel dolgozunk. A kezeléseket lézeres szőrtelenítő specialistánk végzi, aki rengeteg kezelést végzett és erre fókuszál. Így minden esetben a legmagasabb szintű tudással kezeli a vendégeket.

Kiknek lehet, kiknek ajánljuk a lézeres szőrtelenítést

Az innovatív munkaprotokolloknak és az elért magas szintű technológiának köszönhetően, teljes biztonsággal kezelhető az összes fototípus, beleértve a legsötétebb, valamint a napozott és erősen lebarnult bőrt is. Így az év összes napján, évszaktól függetlenül biztonságosan és hatékonyan alkalmazható az. eljárás.

Az EpilDream One a magasszintű orvosi hátterének és a gondos fejlesztőknek köszönhetően elérte, hogy az egészen hófehér bőrtől az afro-amerikai bőrtípusig  képes a kezeléseket hatékonyan, gyorsan és maximális biztonsággal végezni akár világos szőrszálak esetén is.

A kezelésre hogyan kell készülni?

Mire kell figyelni mielőtt eljön a kezelésre / hogy készüljek fel a kezelésre?

A kezelés előtt 10 nappal ne napozz, ne szoláriumozz és ne használj barnító krémet. A kezeléssorozat megkezdése előtt 4 héttel már nem lehet gyantáztatni, epilálni és csipeszelni a kezelendő felületet. Ez alatt az idő alatt csak borotválkozni lehet, a kezelésekre is sima bőrfelszínnel kell érkezni.

Ajánljuk Neked, ha:
  • állandó sima bőrre vágysz
  • nem szereted vagy unod a gyantát vagy borotválást
  • eleged van abból, hogy folyamatosan figyelned kell hogy ne legyél szőrös
Nem ajánljuk Neked ha:
  • Fényérzékenyítő gyógyszereket szedsz
  • Várandós vagy, vagy szoptatsz
  • Melanomával diagnosztizáltak
  • Lupus vagy Scleroderma betegségben szenvedsz
  • Túl fiatal, 18 év alatti vagy

Lézeres szőrtelenítés vélemények

Számunkra fontos, hogy a vendég kényelemben és biztonságban érezze magát a kezelés alatt, utána pedig sima testrészekkel távozzon. Várunk mindenkit szeretettel a Fodor Laserben!

„Kedves Fodor Laser!

Szeretném megköszönni azt a 4 alkalmas kezelést, amit nálatok töltöttem. Amikor beléptem a Fodor Laser szalonjába, majdnem elájultam olyan fogadtatás várt: elkérték a kabátom, megkínáltak vízzel, majd bevezettek a kezelőhelységbe. (Arról nem is beszélve, hogy a szalon elképesztő exkluzív. Egy luxus környezetben éreztem magam, amit korábban még nem igazán tapasztaltam.)
A kezelés előtt Judit, az okleveles szakember biztosított mindenről, ami rám várt a kezelések során. Külön pozitívumként éltem meg, hogy csak Judittal találkoztam a kezelések alkalmával, ugyanis korábban azért (is) hagytam el a szalonokat, mert mindig más kezelt és őszintén szólva nem szerettem, hogy mindig másnak mutatom meg a testem, még akkor sem, ha tulajdonképpen nem vagyok szégyenlős…

A kezelés során minden úgy történt, ahogy megbeszéltük a konzultáción. Csak borotvát használtam két kezelés között és azt is kezdtem elhagyni, hiszen minden egyes alkalommal egyre közelebb kerültem a célhoz, vagyis a tartós szőrtelenítéshez.
A legfontosabb pedig az eredmény! Csak úgy ragyog a bőröm a simaságtól! Sehol egy szál, nem szúr és nem gyullad be többet a gyantától sem. A férjem imádja, hogy bármikor hozzámérhet, mert többet bizony nem húzom el a lábam.

Köszönöm nektek ezt a fantasztikus élményt és eredményt! Minden barátnőmnek titeket ajánlak majd!”

– Niki

Gyakran ismételt kérdések

Gyakori kérdések a lézeres szőrtelenítésről

Nem meglepő, hogy egy kezelés előtt az embert érdekelnek a részletek és emiatt különböző kérdések foglalkoztatják. Megpróbáltuk összegyűjteni a legáltalánosabb és egyben leggyakoribb kérdéseket, melyekkel megválaszoljuk a bennetek felmerülő kérdéseket.

Az anyajegy nem probléma?

Nem, a kisebb anyajegyeket fehér ceruzával fedjük le, a nagyobbakat pedig leragasztjuk, így ezeket nem éri a lézer.

Miért probléma a dezodor, testapoló?

Sem kezelés előtt sem utána nem ajánlott 24 óráig dezodort vagy testápolót használni. Előtte azért, mert a benne lévő káros hatóanyagokat tartalmaz, ami bejut a bőrbe, ami ugyan nem faj, de fontos, hogy tiszta felületen dolgozzon a gép. Utána pedig a bőr irritáció miatt ajánlott várni. De a gép márkájának van egy speciális dezodora, amit lehet kezelés után használni.

Nincs hatással a lézer a nyirokcsomókra/petefészkekre/belső szervekre?

Nincs, a lézer nem okoz semmilyen szervi problémát, mivel nem jut le olyan mélységekbe. A szőrtüszőbe is csak akkor jut le, ha a szőrszál levezeti oda a lézert, tehát ha aktív növekedési fázisban van a szőr.

Miért kell leborotválni a területet?

Azért mert, ha marad szőr a felszínen abban is ugyanúgy elnyelődik a fény es hővé alakul, ami a vékony felhámot, ami fájdalommal járhat. A szőrtelenítés így megy végbe: a fény elnyelődik a szőr pigment sejtjeibe, majd hővé alakul és ez a hő a tüszőben lévő mátrix sejteket fogja elpusztítani, ami a szőrszál termeléséért felelős.

Mi várható a kezelés után?

Akár már az első kezelés után is szép eredményeket láthatunk. Kezelés után ugyanúgy fog nőni a szőr, nyugodtan lehet borotválni, és két hét elteltével fognak kihullani azok a szőrök is, amiket aktív fázisban sikerült eltalálni. Utána foltokban, majd később lassabban fog nőni és idővel puhulni fognak a megmaradt szőrök.

Intim terület kezelésénél probléma-e, ha megvan a menzesz?

Nem, nem okoz semmilyen problémát, minket sem zavar.

Ősz szőrökre hatásos-e a kezelés?

Sajnos a mostani technológiák még nem kepések az ősz szőr kezelésére, mivel abban nincs pigment, ezért a lézer sem tud benne elnyelődni.

Pillanatok a Fodor Laser -nél

Területek, melyekre hasznos a lézeres szőrtelenítés 01
UV védelem és fényvédelmi protokoll 02
Férfi lézeres szőrtelenítés fodor szalon 03
Területek, melyekre hasznos a lézeres szőrtelenítés 02
UV védelem és fényvédelmi protokoll 01
Férfi lézeres szőrtelenítés fodor szalon 01