Gyakori kérdések a tartós szőrtelenítésről

Azon gondolkozol, hogyan lehetne egyszerűbben szőrteleníteni? Eleged van abból, hogy mindig a legrosszabbkor nő ki a szőröd? Akkor most Neked ajánljuk a tartós lézeres szőrtelenítést, melyet teljesen fájdalommentesen és biztonságos környezetben végeztethetsz el.

A tartós szőrtelenítés egy hosszú időre meghatározandó kezeléssorozat, melyhez el kell köteleződni. Igen, ám, de ez nem olyan egyszerű, ha az emberben megannyi kétely és kérdés felmerül. Ezért készítettük el ezt a blogbejegyzést, hogy bemutassuk a legáltalánosabb tévhiteket és kérdéseket, melyet a szakértő kezelőnk, Judit megválaszolt.

Gyakran ismételt kérdések a szőrtelenítésről

1. Drága a szolgáltatás…

Azért éri meg most befizetni, mert csak 6-8 hetente kell kezelésre járni és ebből is elég 7-10 alkalom, szőrtől és bőrtípustól függően. Ez egy hosszútávú befektetés, ami kellemetlenség nélkül megtérül!

2. Azt hallottam világos bőrűeknek és szőrzetűeknek nem ajánlott a lézeres szőrtelenítés.

A világos bőrszín nagyon jó a lézeres szőrtelenítésnél, minél világosabb, annál jobban látszódik a szőr, nagyobb a kontraszt. A világos szőr sem akadály csak valószínűleg több kezelésre lesz majd szükség, mert azokban a szálakban kevesebb a pigment.

3. A barátnőm bőrét megégették, ezért félek kipróbálni ezt a szőrtelenítő módszert.

Ha egy nem hozzáértő személy használja a gépet, vagy a vendég nem tartja be a konzultáción való megbeszélt elővigyázatosságokat, kialakulhat a baj, ahogy minden más területen is, szabálytalanság esetén. Mi a Fodor Lasernél odafigyelünk arra, hogy a legnagyobb biztonságban, a megfelelő eszközökkel és szaktudással kezeljük a vendégeinket.

4. Szerintem nincs olyan, hogy végleges szőrtelenítés.

A lézeres szőrtelenítés véglegesnek mondható, mivel az aktív növekedési fázisban eltalált szőrtüszők többé már nem fognak tudni szőrt termelni. Azért nevezzük inkább csak tartósnak, mivel a szervezet képes a megújulásra, sejtregenrációra, igy a testünk új szőrtüszőket fog képezni. Emiatt lesz szükség az évenkénti egy-két fenntartó kezelésre, ami biztosítja a végleges szőrmentesség állapotát.

5. Tartok attól, hogy allergiás leszek a zselékre és krémekre, melyet a kezelő használ.

A konzultáció során kitérünk arra, hogy mire allergiás a vendég. Ha bármelyik zselé és krém olyan anyagot vagy összetevőt tartalmaz, mely allergiás reakciót válthat ki, nem fogjuk használni. Erre azonban nagyon csekély az esély, mert úgy állították össze ezeket a krémeket, hogy ne okozzon irritációt, vagy allergiás reakciót.

6. Baj, ha elmegyek két kezelés között nyaralni?

Nem, csak be kell tartani a fény védelmi előírásokat, amiket a konzultáción átbeszélünk.
1-1.5 hétig nem szabad napozni kezelés előtt és kezelés után. Illetve, ha napra mész kend be magad 50 faktoros fényvédővel!

7. Két kezelés között használhatok borotvát/epilátort/ gyantát?

Csak borotvát vagy szőrtelenítő krémet, mivel a sikeres kezeléshez szükség van a szőrszál-szőrtüsző kapcsolatra, amit a többi módszer megszüntet.

8. Milyen gyakran kell megismételni a kezelést?

4-6-8 hetente kell kezelésre járni, 7-10 alkalommal testtájtól es egyéni adottságoktól függően.

9. Várandósan, vagy szoptatás alatt lehet lézeres szőrtelenítésre járni?

Sajnos nem, a szoptatási időszak lezárta után lehet csak kezelésre jönni.

10. Nem okoz a későbbiekben valamilyen betegséget a gép sugárzása?

A gép nem sugároz, tehát a válasz: nem.:) Lézer sugárnak nevezi a köznyelv, de igazság szerint ez egy lézer nyaláb, ami csak fényt bocsájt ki.

Nos, megválaszoltunk minden kérdést? Ha felmerülne bármi, amit mégsem fejtettünk ki, kérdezz rá emailben: fodorlaser@gmail.com

Jelentkezz be kezelésre!

Válaszd a Fodor Lasert, ha egy professzionális kezelést és élményt keresel! Tel.: +36 30 101 3231 | Email: fodorlaser@gmail.com