Szőrtelenítő gépek összehasonlítása

A nők nagy része, – ha nem mind – szeretne lemondani a szőrtelenítésről, ezért minden alternatívát kipróbál. Néhány éve belépett a köztudatba a villanófényes és a lézeres szőrtelenítés, melyek tartósan, hosszú időre megszabadítanak minket a szőrnövekedéstől.

Ez egy ideális megoldás azok számára, akik meg akarják spórolni az idejüket, vagy, nem akarnak a ruhatárukkal és a programjaikkal alkalmazkodni a szőrnövekedéshez. Viszont nagy különbség van a villanófényes és a lézeres szőrtelenítő gépek között!

IPL – villanófényes szőrtelenítő

Ez az egyik legismertebb, kínai gyártású gép a piacon. Sokan használják, de kevesen tudják az árnyoldalait. A villanófényes gépeket ma szalonokban és otthon is használhatjuk, ugyanis a nagyobb műszaki boltokban már egész kedvező áron elérhetőek. Fontos tudni, hogyha nem megfelelő krémekkel és szakértelemmel használjuk, ennek a hatása is megegyezik majd a gyantáéval, tehát nehezen érhetjük el a tartós szőrtelenséget. A kezelők a legtöbb „végleges szőrtelenítő” oldalon azt javasolják, hogy a kezelés előtt és két kezelés között, vegyük igénybe a gyantát vagy az epilátort, ami megakadályozza a szőrszál-szőrtüsző kapcsolatát, vagyis hatástalan lesz a kezelés.

Bőr, – szőrszín hatékonysága:

  • Szőrszín esetén hatékony: feketénél, sötétbarnánál, barnánál és sötétszőkénél
  • Nem hatékony: világosszőkénél, vörösnél, ősznél
  • Bőrszín esetén hatékony: fehérnél, világosnál, világosbarnánál, középbarnánál
  • Nem hatékony: sötétbarnánál és kreolnál

Felületek, ahol alkalmazható:

  • Fontos megjegyeznünk, hogy egy ilyen IPL-es gép, nem minden felületre alkalmas. Az intim területek például érzékeny zónába tartoznak, ahogy az arc is, így kiesik a bajusz és szemöldök szőrtelenítése is.

EpilDream One – lézeres szőrtelenítő

A Fodor Laser ezt az olasz gépet használja a kezelések folyamán, hiszen ez gyors, fájdalommentes és minden felületre alkalmazható. De lássuk a részleteket!
Ez a gép és a hozzá kifejlesztett krémek segítségével valóban elérhető a tartós sima bőr, melyhez elég, ha részt veszel 7-10 kezelésen. A kezelések előtt és közben sem szabad epilátort, vagy gyantát használni, hiszen ebben az esetben, ahogy fentebb is említettük, megakadályozod a kezelő feladatát és a kezelés lényegét. Ezt minden esetben kiemeljük a kezelést megelőző konzultáció során, hiszen számunkra is az a cél, ami számodra: sima testfelület=elégedett vendég.

Bőr, – szőrszín hatékonysága:

  • Jó hírünk van, mert a lézeres szőrtelenítéssel minden bőr, – szőrtípust el tudunk látni. Tehát, nem kell azon gondolkoznod, hogy milyen színskálának felelsz meg, hiszen mindettől függetlenül hatásos lesz a kezelés.

Felületek, ahol alkalmazható:

  • Ez is eltér az említett villanófényes géptől, hiszen mi a legapróbb felületeket is biztonságosan és fájdalommentesen ellátjuk, legyen az bajusz, fülcimpa, mell…

Jelentkezz be kezelésre!

Válaszd a Fodor Lasert, ha egy professzionális kezelést és élményt keresel! Tel.: +36 30 101 3231 | Email: fodorlaser@gmail.com