Férfi szőrtelenítés

A szőrtelenítés kérdése már nemcsak női témakör. Manapság a férfiak is megengedik maguknak, hogy úgy és ott viseljék a szőrzetüket, ahol szeretnék.
Így létezik, hogy egyszerűbb és kellemesebb, ha a hónaljukat, vagy akár a lábukat szőrtelenítik. Azonban azt mi nők sem szeretjük, ha szúrós testfelülettel bújik mellénk a párunk …

Gondoltunk a férfiakra is, hiszen nekik is kijár a kényelmes, fájdalommentes és szőrtüszőmentes szőrtelenítés! Részükre a Men’s csomagot állítottuk össze, mely tartalmazza a hónalj, teljes intim területet és a nyak hátsó részének szőrtelenítését.

Azért ezt a három területet választottunk a csomagunkba, mert:

  1. A hónalj sok esetben kellemetlen kérdés, vannak férfiak, akik számára az a férfias, ha az szőrös, de jelenleg mégis a csupasz hónalj hódít.
  2. Az intim terület esztétikailag más kérdés, mert ezt a területet, – hogy kell-e szőr, vagy nem – leggyakrabban a nők határozzák meg. Viszont ettől eltekintve, ami igazán fontos, hogy az ember kényelmét szolgálja ez a viselet és ha a szőrtelenítést választod, akkor azért előnyösebb a tartós szőrtelenítés, mert attól nem jelenik meg állandó szőrtüsző, illetve nem lesz kellemetlen érzete a növésben lévő szőr.
  3. A férfiak általában havonta ellátogatnak a fodrászhoz, azonban a nyakon gyorsabban nőhet a szőr, ráadásul genetikailag létezik, hogy olyan helyen is kinő, ahol nem kellene, ezért választottuk ezt a területet a csomag harmadik egységének.

Fontos számunkra, hogy a fájdalommentes kezelés mellett egy kellemes érzetet nyújtsunk, mellyel megkönnyítjük a további napokat, hónapokat és éveket. A három testrészen felül, már egyre jobban keresett a láb, mellkas és hát is. Természetesen, ha valaki ezeken a részeken szeretne szőrteleníteni, arra is van lehetőség, lásd a szolgáltatásainkat!

Jelentkezz be kezelésre!

Válaszd a Fodor Lasert, ha egy professzionális kezelést és élményt keresel! Tel.: +36 30 101 3231 | Email: fodorlaser@gmail.com