Területek, melyekre hasznos a lézeres szőrtelenítés

A nőknél elengedhetetlen, hogy egyes területeken sima legyen a bőrük. Nem feltétlen függ össze az intimitással, egyszerűen így tartják szebbnek, igényesebbnek és természetesen kényelmesnek a külsejüket, bőrüket.

Ezért hosszú ideje, különböző módszerek segítségével próbálnak megküzdeni az állandó szőrnövekedéssel. A legtöbb ilyen szer és eszköz nem nyújt hosszútávú megoldást a kérdésre. Ilyen a borotva, mely mindössze 2-3 napig tartja a sima érzetet, a szőrtelenítő krémek, amelyek egy hétig tartósak, míg az epilátor és a gyanta 2-3 hétig is akár. Azonban ezek legtöbbjének használata fájdalommal és kellemetlenséggel jár. Nem beszélve arról, hogy állandóan ki kell számítani, mikor kell igénybe venni a kozmetikust a nyaralás előtt, hogy „jó időben nőjön vissza a szőr”.

Emiatt nagyszerű lehetőség a tartós szőrtelenítés, amit lézeres szőrtelenítő gép segítségével és profi kezelővel végzünk. Egyes területek kifejezetten fontosak számunkra szőrzet ügyileg, ilyen például a láb, comb, intim részek és általában a hónalj. Ezek a legnépszerűbb szőrtelenítendő felületek, de vannak nők, akik szeretik, ha a karjuk, hasuk, vagy az apróbb pontok (fülcimpa, lábfej, mellbimbók) is simák. Szerencsére, mi ezekre mind fel vagyunk készülve szakmailag, így nincs olyan test felület, melyet ne tudnánk ellátni biztonságosan, fájdalommentesen.

Csomag ajánlatainkba olyan felületeket válogattunk össze, amik ezekbe a népszerű csoportokba tartoznak. A csomagok felett pedig választhatsz különböző területeket is annak érdekében, hogy biztosítsd a számodra legkényelmesebb viseletet.

Jelentkezz be kezelésre!

Válaszd a Fodor Lasert, ha egy professzionális kezelést és élményt keresel! Tel.: +36 30 101 3231 | Email: fodorlaser@gmail.com