Hajszínváltoztatás kompromisszumok nélkül?

Avagy, milyen lehetőségeket nyitott meg előttünk a Smart Bond termékcsalád. Szalonunk szellemiségének sarkalatos pontja a haj egészségének védelme, megőrzése. Emiatt eddig, ha fodrászaink úgy ítélték meg, hogy a kívánt szín elkészítése károsítaná vendégünk haját, más utat kerestünk, esetlegesen lebeszéltük a kívánt frizuráról.

A Smart Bond megjelenésével ezek a korlátok szinte teljesen megszűntek, új kapukat nyitott meg számunkra. Ez a három lépésből álló termékcsalád már a hajszín elkészítése alatt kifejti hatását.

Az első lépése a hajfestékbe, szőkítőbe keverve megvédi a hajban lévő kötéseket, erősíti őket, ami azt jelenti, hogy kevesebb esély van arra, hogy hajad töredezetté váljon. Szerkezetépítő hatásának köszönhetően a hajszíned is tartósabb, hiszen az egészséges hajban a festékpigmentek is jobban meg tudnak tapadni.

Drasztikusabb beavatkozásoknál ma már nem szívesen dolgozunk enélkül, hiszen ha festett a hajad és világosabb a kívànt hajszín, ahhoz már szőkítő termék használata szükséges. Ilyenkor el kell távolítani az előzőleg festett színeket. A smartbond használatával viszont ezek a munkafolyamatok is bátrabban elvégezhetőek. Ha mindez nem lenne elég, a termék második lépése a festék/szőkítő leöblítése után kerül fel a hajra, balzsamos állaga segít abban, hogy a hajad hidratált, fényes és puha legyen.

Összefoglalva:  Új, tartósabb és fényesebb hajszínt kaptunk, miközben a haj nemcsak nem károsodott, hanem egy plusz ápolással lett gazdagabb. Sőt.. Ha fokozni szeretnéd a szalonban megszerzett élményt, a harmadik lépéssel otthon is folytathatod ahajápolást. Kifejezetten szeretjük alkalmazni melíroknál, göndör haj festésénél, hajszínváltoztatásnál. A Smart Bondról/árakról bővebben itt olvashatsz.

Jelentkezz be kezelésre!

Ha kedvet kaptál egy olyan hajfestéshez, ami közben egy ápolással is kiegészül, keresd fodrászainkat.