Long bob, Wet look, kócos feltűzések – a 2015 év hajtrendjei!

Az utóbbi években igazán nagy hangsúlyt fektetünk a természetes megjelenésre, a mesterkélt hajkoronák háttérbe szorulnak. Ez a trend utat enged annak, hogy a tökéletesen levágott frizuránkat esetleg otthon is elkészíthessük, hiszen a kócos, rendezetlen stílus idén is hódít.

2015 sztárja a LONG BOB!

2015 fodrasz hajdivat long bob lily collins

Egyenesen vagy hullámosan is magabiztos és szexi megjelenést kölcsönöz viselőjének, emellett az elkészítése is pofon egyszerű. Kombinálhatjuk ezt a frizurát fru-fruval is, ami szinten hódít ebben az évben, nemcsak félhosszú hajakkal, hanem a hosszabb, arcot keretező verzióval, ami igazán 70-es éveket idéző megjelenést kölcsönöz viselőjének.

Fonatok és copfok

2015 fodrasz hajdivat copf

A feltűzések idén sem maradnak el, lehet ez akár copf, akár fonat. A lényeg, hogy kócos hatása legyen. Idén nyáron az alacsonyan hordott, csattal összefogott copf retrós-rockos stílust kap. Emellett a magasról induló és kiegészítőkkel díszített hajfonat lesz a szenvedélyesség külső záloga.

Summer style – a nyári stílus

2015 fodrasz hajdivat summer style gr

A nyári divat elengedhetetlen kiegészítője a természetes, kócos frizura, virágos fejdíszekkel kiegészítve.

Wet-look – avagy a vizes hatás

2015 fodrasz hajdivat wet look Eva Green L-Oreal-Professionnel

Már tavaly is nagy sikernek örvendett a Wet-look (vizes hatás) stílus, de idén a nyár slágere lesz. A sztárok körében nagy kedvenc, így bátran kisérletezzünk ezzel a frizurával. A megfelelő termék kiválasztásával olyan hatást érhetünk el, mintha a vörös szőnyegről érkeztünk volna. Ha már a vörös szőnyegnél tartunk, ne feledkezzünk meg a glamour-os hullámokról, amik ebben az évben is feldobhatják a megjelenésünket. Az idei divat is rengeteg lehetőséget rejt magában, viszont nagyon fontos, a megfelelő eszközök és termékek kiválasztása és a haj alapvető ápolása hiszen ezeken áll vagy bukik a dolog.

Jelentkezz be a szalonba!

Kérdezz és mi boldogan segítünk neked, hogy idén is te legyél a legtrendibb!