Tavaszi lábápolás – pedikűr

Kisüt a nap, melegszik az idő – végre itt a tavasz. Sajnos a tél során csizmába, levegőtlen cipőbe kell bújtatnunk lábunkat. 

A téli hónapok során emiatt bőrkeményedések, körömproblémák, akár tyúkszem is kialakulhat a lábunkon – ez természetes, hiszen ilyenkor a lábápolásra, pedikűrre is ritkábban gondolunk. Ahogy jön a nyár, úgy válik egyre inkább fontossá, hogy lábunk ápolt és szép legyen. Érdemes már most elkezdeni a lábunk gondozását, hogy mire a nyitott cipők is előkerülnek téli rejtekükből a lábunk is újra a régi fényében tündökölhessen.

A rendszeresség is számít!

Az egész napi munka, a sok szaladgálás nagyon igénybe veszi, terheli lábainkat. Különösen igaz ez a hölgyekre, akik magas sarkú cipőben járnak. Mindezek ellenére nem gondozzuk lábainkat megfelelően, pedig megérdemlik az intenzív ápolást, hogy egészségesek és persze nem utolsó sorban esztétikusak is legyenek. Nincs annál lehangolóbb, mint amikor egy szép szandálból, lábbeliből bőrkeményedéses, elhanyagolt lábak kandikálnak ki.

A láb kiszáradása többnyire a kényelmetlen cipők, valamint a rendszeres ápolás elmulasztása miatt alakul ki. Egy benőtt köröm vagy egy fájó tyúkszem megkeseríti mindennapjainkat és esztétikailag sem túl szép egy megvastagodott, kirepedezett bőrkeményedés.

tavaszi-labapolas-a-szepsegszalonban

Bújtasd ki a lábad a téli cipőből és ajándékozd meg egy teljes tavaszi pedikűrrel!

  1. Helyezd magad kényelembe az elektromosan állítható pedikűrszékben!
  2. Fogj egy újságot, relaxálj lágy zenére vagy beszélgess kedved szerint miközben tart a pedikűr.
  3. Az esztétikai pedikűr első lépése egy meleg lábfürdő.
  4. A Gehwoll gyöngykagyló krémmel végzett peeling során a teljes lábad felfrissül.
  5. Orvosi minőségű eszközökkel történik a bőrkeményedések eltávolítása a talpról és a sarkakról.
  6. A körmök, körömágyak ápolása, vágása nem maradhat ki.
  7. Egy kellemes talp- és lábmasszázs Gehwoll lábbalzsammal teszi teljessé a kezelést.
  8. Végül, ha kedved tarja kérj a tavaszi hangulathoz illő színes shell lakk-ot a körmeidre!

Ezek a kellemetlen panaszok megelőzhetőek, ha rendszeresen foglalkozunk lábaink ápolásával és kényeztetésével, hiszen szép és életteli lábakkal mi is sokkal vonzóbbak és magabiztosabbak lehetünk. A szép női lábak mágnesként vonzzák a férfi tekintetet, emellett fontos szerepet játszanak közérzetünk alakulásában is, ezért ajánlott a rendszeres ápolás, és pedikűröztetés! Érdemes időt szánni rá! Bársonyos, felfrissült lábaidon csodásan mutatnak majd a szellős tavaszi, nyári körömcipők és szandálok!

Jelentkezz be kezelésre

A lábkozmetikai kezelések során kiemelten ügyelünk a higiéniára, fertőtlenítésre, vendégünk kényelmére – nálunk saját körömreszelőd van! Kiváló minőségű GEHWOLL alapanyagokkal dolgozunk.