OLAPLEX – Nincs többé sérült, száraz, fénytelen, töredezett haj!

A fodrászok feladata a mai világban, már nemcsak a legújabb trendek követése és a megálmodott frizura elkészítése, hanem a haj minőségi ápolása is. Munkánk alapelveként nálunk a haj minőségének ápolása is elengedhetetlen, ezt minden szín kialakításánál figyelembe is vesszük.

Károsodott haj

Egyre gyakrabban találkozunk vegyileg károsodott hajakkal. Ez sajnos velejárója lett az utóbbi évek haj és frizura trendjeinek mint pl.: ombre; balayage, ahol a hajvégeket szőkíteni kellett a megfelelő világosság eléréséhez. A haj károsodásának elkerülése érdekében alkalmazzuk szalonunkban a jobbnál – jobb hajápoló rituáléinkat mint pl,: az előzőekben màr említett  PRO FIBER kezeléseket vagy a Kerastase rituálékat is.

Fontos tudnunk, hogy a hajápoló kezelések sokszor nem elegendőek egy vegyileg károsodott hajra, ugyanis egy nem megfelelően festett vagy szőkített haj szerkezetében roncsolódhat. Sajnos, ha egy haj már szerkezetileg sérült, hiába ápoljuk hidratáló vagy ápoló anyagokkal, szerkezetileg újjáépíteni ezekkel nem lehet. Mit tehetünk?

OLAPLEX

A károsodás okát megszüntető szer. Létezik olyan szer, amely nemcsak a haj felső rétegeiben (kutikula), hanem a belsejében, az úgynevezett cortexben dolgozik? A válasz: igen! Az OLAPLEX! Ezt a forradalmian új terméket Amerikából hozták be hazánkba. Augusztustól kezdtük el az Olaplex használatát, ma már napi szinten alkalmazzuk! Higgyétek el – a végeredmény egyszerűen bámulatos!

Mitől jó az OLAPLEX?

Az olaplex a haj szerkezetét építi újjá. A Olaplex nem táplál, nem hidratál, azonban a károsodás alapvető okát szűnteti meg, hozza helyre! Ez egy hajszerkezet javító, kötés sokszorosító rendszer. Ez az első és jelenleg talán az egyetlen olyan szer, amely megsokszorozza a hajban levő diszulfid kötéseket és összeköti a már felbomlott és sérült kötéseket is. Nem mosódik ki a hajból!

3 esetben alkalmazható:

  1. hajfestékhez, szőkítőhöz keverve
  2. már festett hajon, kezelésként
  3. otthoni kezelésként, heti 1x frissen mosott hajon (15 perces hatóidővel)

Különböző online fórumokon is számtalan variációt olvashatunk arról, hogy a szőkítőhöz való keverés során milyen eredményeket érhetünk el,(pl a sztárok között is ismert Kim Kardashian is ennek a terméknek a segítségével lett szőke) én mégsem erre helyezném a hangsúlyt, hanem arra, hogy önálló kezeléskent miként alkalmazható.

Önálló kezelése

Nemcsak festett, hanem olyan natúr hajakon is alkalmazható, amelyek túlzott fizikai hatásnak (fésülés) voltak kitéve, vagy az állandó hajvasalás, hajsütés miatt váltak töredezetté. Hosszú, szikkasztó nyár után szuper kezelés a hajnak, mikor a nap, a sósvíz és az UV sugarak kiszárították a hajat. Már az első kezelés után látványos az eredmény! Az OLAPLEX a valós megoldás a fénytelen, matt hajakra!

Professzionális kezelés

Először benedvesítjük a hajat, a konzultáció során felállított diagnózis alapján felvisszük az olaplex koncentrátumot a hajhossz és a hajvégekre, ennek hatóideje 10 perc. Miután ez letelt, közvetlenül erre felvisszük a második lépést. Ennek hatóideje 25 – 40 percig tart, ezután leöblítjük a hajat és kezdődhet a hajmosás. A szolgáltatás 1-1,5 órát vesz igénybe, hajhossz és hajmennyiségtől függően. Általában ismétlő kezeléseket akkor szoktunk ajánlani, ha színváltoztatáson, szőkítésen vagy melírozáson esett át a haj.  Fontos! Az olaplex hajkezelés után is nagy figyelmet kell fordítani a tökéletes pakolás vagy hajápoló kiválasztására!  Végül jöhet a hajszárítás.

Az Olaplex kezelések egyértelmű eredményei

Saját tapasztalataink és a vendégeink személyes visszajelzései alapján egyöntetű eredményeket kaptunk:

  • nem nehezíti el a hajat,
  • nem zsírosítja,
  • tartósabb a frissen festett haj fénye,
  • rugalmasabb, ellenállóbb lett a haj,
  • egészséges és erős hajvégek.

Mi nagyon elégedettek vagyunk ezzel a termékkel és ajánljuk minden vendégünknek. Érdemes kipróbálni és megtapasztalni!

Jelentkezz be Olaplex kezelésre!

Ha szeretnél te is elmélyedni a témában keresd a Fodor Szalon csapatát, mi segítünk álmaid megvalósításában!