PRO FIBER – A hajápolás új dimenziója

Három hónapja használjuk a legújabb Pro Fiber hosszan tartó, teljeskörű hajápoló programot, melyet a L’Oréal Proffessionnel a sérült hajra szakosodott tudományos kutatásai alapján hozott létre. 

Szeretjük a Pro Fibert? Igen.

Lassan 3 hónapja használjuk szalonunkban a Pro Fiber kezeléseket törzsvendégeinken és szuper eredményeket értünk el. Ez a kezelés valóban azonnali eredményt mutat a hajon. Nem csak gyönyörű fényt biztosít, hanem tartóssá is teszi a festett színt. Már a hajszárítás megkezdése előtt érezhető a különbség. Könnyen és kíméletesen lehet kifésülni a hajat, főleg azoknál a vendégeknél érezhetőbb az eredmény akiknél különösen roncsolt volt a haj. Egészségesebbé és rugalmasabbá teszi a hajat, így a hajszárítást is megkönnyíti. Nem mellesleg párataszító hatással is bír, ami a frizura tartósságát biztosítja. Fantasztikus ez a termék és folyamatos használattal látványos eredményeket lehet elérni.

De mi is ez pontosan?

Kutatások szerint a nők 58%-ának sérült a haja valamilyen formában. Valójában ez ennél sokkal több. A legtöbb nőnek száraz érzetű vagy töredezett, elvékonyodott, fénytelen a haja. Az eddigi regeneráló kezelések táplálták ugyan a hajat, de az első otthoni mosás alkalmával kikoptak a hajból.

A ProFiber egy olyan kezelés ami minden egyes mosás alkalmával újraaktiválódik, ha otthon is ezt használod, így akár 6 héten át tartó regenerációt biztosít!

Mitől más a Pro Fiber?

Külön kifejlesztett technológiát használ, melynek neve Aptyl 100.
Ez egy kettős molekula, ami belülről az Amino szilán (hatására a kortex állomány újraépül, a hajrostok megerősödnek), kívülről pedig egy kationos polimer (védőréteggel vonja be a haj felszínét: puhaság és rugalmasság) hatásával képes a haj regenerálására, ami így visszanyeri az egészséges haj víztaszító tulajdonságát.

Ez nagyon tudományosan hangzik így. A lényeg, hogy a haj szerkezetére és felületére is egyszerre hat, különlegessége pedig, hogy nem mosódik ki a hajból ha megfelelően ápoljuk.

Egyedülálló eredmények:

  • tökéletes tapintás, egységes a hajtőtől a hajvégekig
  • tartós hatás
  • fényesebb, puhább haj
  • párataszító hatás
  • magávalragadó illat
  • kevésbé töredezett hajvégek
  • gyorsaság

A Pro Fiber termékcsaládból három különböző erősségű termék közül tudjuk kiválasztani a Te hajadra a legmegfelelőbb terméket. Fodrászod meghatározza, hogy a te hajad milyen mértékben és módon sérült és ehhez illeszti a megfelelő terméket és kezelést.

A 3 PRO FIBER személyre szabott kezelés

Rectify › sérült kutikula kezelésére

1. szint: A hajszál felszínének újjáépítése hosszan tartó hatással. Helyreállítja a haj természetes rugalmasságát. Vibráló illatjegyek: citrom és méz kombinációja.

Restore › sérült kutikula és kortex

2. szint: A hajszál felszínének és belső szerkezetének regenerálása hosszan tartó hatással. A hajszálak szerkezetének megerősítéséért, a szantálfa krémes illatával.

Reconstruct › nagy mértékben roncsolt kutikula és kortex

3. szint: A hajszál felszínének és belső szerkezetének mély újra-strukturálása hosszan tartó hatással. A leggazdagabb textúra a mély újjáépítéséért, a fekete vanília esszenciájával.

ProFiber szolgáltatás

Kérd tőlünk a ProFiber szolgáltatást, hogy az intenzív szérum segítségével feltöltődjön a hajad. A kezelés a VIP szobában történik ahol kényelmes hátmasszírozós fejmosóban 10 percre ellazulva élvezheted hajad kényeztetését. Itt gőzbúrát is alkalmazunk, segítve az anyagok még intenzívebb hatását. Otthon újra aktiválhatod a szalonban történő kezelést minden egyes hajmosásnál a hozzá tartozó samponnal és pakolással. Így akár hat hétig is érezheted a kezelés hatását.